Kleding 

De meeste mensen denken bij het laten reinigen van kleding door een stomerij vooral aan bijzondere kleding, zoals een kostuum, trouwpak of bruidsjurk. Toch zijn dat zeker niet de enige kledingstukken die gebaat zijn bij een vakkundige reiniging. Niet voor niets luidt het gezegde ‘Kleren maken de man’. Schone kleding is een belangrijke voorwaarde voor een verzorgd uiterlijk.

Dankzij onze vakkundige behandeling wordt uw kleding niet alleen grondig gereinigd, de vorm blijft ook beter behouden en uw kleding blijft langer mooi. Zo geniet u langer van uw perfect passende kleding. Dat geldt voor kleding die u niet in de wasmachine mag wassen, maar ook voor veel kledingstukken die volgens het etiket wel in de wasmachine kunnen. De voordelen van professionele behandeling van uw kleding:

  • Grondige en vakkundige reiniging
  • Vuil, vlekken en geuren verdwijnen
  • Geen last van krimp of vormverlies
  • Uw kleding weer als nieuw
  • Langere levensduur van uw kleding

 

Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak krijgt uw kledingstuk de best mogelijke behandeling. U kunt uw kleding daarom met een gerust hart achterlaten, want u mag rekenen op het beste resultaat. U bent van harte welkom om uw kleding af te geven bij onze stomerij in Helden-Beringe of bij een van onze servicepunten.

Een overzicht van kledingstukken die u door ons professioneel kunt laten reinigen: 

Donsjas

Colberts

pantalons

Overhemden

Shirts

Mantels

Bruidskleding

Corporate bedrijfskleding

Veiligheidskleiding

Zoek een servicepunt bij jou in de buurt