Kleding laten reinigen 

Bij Van Hal Stomerij kunt u alle soorten kleding laten stomen. Heeft u bijvoorbeeld een feestje waar u uw mooie kostuum weer voor aan wilt? Of wilt u graag uw favoriete trui wassen, maar is dit thuis niet mogelijk door het moeilijke materiaal? Onze stomerij kan deze kledingstukken voor u opfrissen en reinigen. Wij reinigen vakkundig alle soorten kleding. Niet voor niets luidt het gezegde: ‘Kleren maken de man’. Schone kleding is een belangrijke voorwaarde voor een verzorgd uiterlijk.

Kostuum

Galajurk

Bruidskleding

Overhemden

Laat uw bedrijfskleding professioneel wassen door van Hal Stomerijen

Donsjacks

Colberts

Pantalons

Laat uw wollen jas en manten eens wassen

Een overzicht van kledingstukken die u door ons professioneel kunt laten reinigen: 

Laat uw kleding professioneel stomen 

Dankzij onze vakkundige behandeling wordt uw kleding niet alleen grondig gereinigd, de vorm blijft ook beter behouden en uw kleding blijft langer mooi. Zo geniet u langer van uw perfect passende kleding. Dat geldt voor kleding die u niet in de wasmachine mag wassen, maar ook voor veel kledingstukken die volgens het etiket wel in de wasmachine kunnen. De voordelen van professionele behandeling van uw kleding:

  • Grondige en vakkundige reiniging
  • Vuil, vlekken en geuren verdwijnen
  • Geen last van krimp of vormverlies
  • Uw kleding weer als nieuw
  • Langere levensduur van uw kleding

Daarnaast is onze stomerij ook gespecialiseerd in het verwijderen van moeilijke vlekken. Heeft u een vlek op uw kleding, wat u er niet meer uitkrijgt? Dan kunt u uw kleding laten stomen door onze specialisten. Ook als uw kleding moet worden gerepareerd staan wij voor u klaar! Wij hebben vakmensen in dienst die alle soorten reparaties en aanpassingen kunnen verrichten aan uw kleding.

 

Van Hal Stomerij verzorgt ook voor bedrijven dat de bedrijfskleding netjes wordt gewassen, gereinigd, gestoomd en weer wordt teruggebracht. Het is zeer belangrijk dat dit zorgvuldig wordt gedaan en iedereen er netjes uitziet. Bij ons kun je wat dat betreft op de hoogst mogelijke kwaliteit rekenen. Daarnaast werken wij ook nog eens ontzettend duurzaam (zie onze duurzaamheidsprijs die wij september 2019 in ontvangst mochten nemen).

 

Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak krijgt uw kledingstuk de best mogelijke behandeling. U kunt uw kleding daarom met een gerust hart achterlaten, want u mag rekenen op het beste resultaat. U bent van harte welkom om uw kleding af te geven bij onze stomerij in Helden-Beringe of bij een van onze servicepunten in Limburg en Brabant. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Zoek een servicepunt bij u in de buurt