Colberts 

Kleren maken de man, en met een colbert bent u bijna overal goed gekleed. Overigens geldt dat ook voor dames, want steeds vaker dragen dames een colbert en dat bij verschillende gelegenheden. Dan is het natuurlijk wel zaak dat uw colbert schoon is en mooi van pasvorm. En als u regelmatig een colbert draagt, weet u ongetwijfeld dat vooral de kraag en de mouwen snel vuil kunnen worden.

Wanneer u wel eens een colbert zelf in de machine heeft proberen te wassen, heeft u waarschijnlijk ervaren dat een colbert reinigen een vak apart is. Als de vlekken er al uit gaan, is de kans groot dat ook de vorm verdwenen is. Zeker bij linnen colberts is dat risico aanwezig. Daardoor draagt u het colbert liever niet meer en dat is toch jammer van zo’n kostbaar kledingstuk.

 

Daarom is het verstandig regelmatig uw colbert te reinigen. Dankzij onze vakkundige behandeling van uw colbert wordt het colbert schoon en blijft bovendien de pasvorm behouden. Onze professionele opmaakapparatuur garandeert dat uw colbert in model blijft. En voor de kosten hoeft u het niet te laten: een colbert stomen kost een fractie van wat een nieuw colbert kost.

Wilt u meer weten over een colbert stomen? Neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze stomerij in Helden-Beringe of bij een van onze servicepunten.