Colberts stomen 

Wanneer u wel eens een colbert zelf in de wasmachine heeft proberen te wassen, heeft u waarschijnlijk wel ervaren dat een colbert reinigen een vak apart is. Als de vlekken er al uit gaan is de kans groot dat ook de vorm van de colbert verdwenen is. Zeker bij linnen colberts is dat risico aanwezig. Meestal mogen colberts alleen chemisch worden gereinigd om zo het vuil goed te kunnen verwijderen en de kwaliteit van een colbert te kunnen behouden.

Laat uw colbert of jasje professioneel reinigen door Van Hal Stomerij

Colbert professioneel laten reinigen 

Bij Van Hal Stomerij kunt u uw blazer of colbert op een professionele manier laten stomen. Het is verstandig om uw colbert regelmatig te laten reinigen. Dankzij onze vakkundige behandeling wordt uw colbert schoon en blijft bovendien de pasvorm behouden. Onze professionele opmaak apparatuur garandeert dat uw colbert in model blijft. En voor de kosten hoeft u het niet te laten: een colbert stomen kost een fractie van wat een nieuw colbert kost.

Wat voor colberts kunnen worden gestoomd? 

Bij Van Hal Stomerij kunt u alle soorten colbert en jasjes laten stomen. Colberts gemaakt van linnen, wol, katoen en synthetisch materiaal zijn zeer geschikt om te kunnen worden gestoomd.

Kunnen vlekken worden verwijderd uit mijn colbert? 

Zeker! Vette vlekken zoals make-up of olie kunnen wij voor verwijderen uit uw jasje. Ook vlekken zoals van koffie, rode wijn of thee kunnen wij voor u verwijderen. Hoe goed bepaalde vlekken eruit gaan is wel altijd afhankelijk van hoe erg de vlek is en om welke stof het gaat. Met onze ervaring kunnen wij u garanderen dat wij bijna alle vlekken uit uw kleding kunnen halen.

Waarom bij Van Hal Stomerij? 

Van Hal Stomerij is al jaren een begrip in Limburg en een gedeelte van Brabant. Wij hebben al vele klanten blij mogen maken met onze service. Onze service is ook erg breed. Wij reinigen uw textiel, beddengoed en meubels, maar kunnen uw textiel ook brandwerend maken. Onze stomerij is gevestigd in Noord-Beringe in Limburg. Naast deze locatie hebben wij ook meer dan 150 servicepunten waar u al uw textiel naartoe kunt brengen. Daarbij gaan we zorgvuldig om met al uw textiel.

 

Heeft u een moeilijke vlek waarvan u niet zeker weet of de vlek eruit gaat? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u vragen heeft over het stomen van een colbert, staan wij u graag te woord. U bent ook van harte welkom bij onze stomerij in Helden-Beringe of bij een van onze servicepunten.

Zoek een servicepunt bij u in de buurt