Pantalons 

Een nette pantalon geeft uw outfit nét even dat beetje meer stijl. Dus als u goed voor de dag wilt komen, zorgt u ervoor dat uw pantalon onberispelijk schoon is. Dat betekent geen vlekken op de knieën of het zitvlak én een scherpe vouw. Door uw pantalon regelmatig te laten reinigen, behoudt deze zijn kleur en pasvorm. Daarom is het aan te raden om regelmatig uw pantalon te stomen, zodat u lang van uw pantalon kunt genieten.

Uw eigen wasmachine is niet echt geschikt om uw pantalon te reinigen. De vaak fijne stoffen krijgen hierin niet de behandeling die nodig is om uw pantalon grondig te reinigen. Bovendien wordt het lastig om de strakke vouw in de pijpen te herstellen. Laat daarom uw pantalon stomen bij ons en u kunt rekenen op een zorgvuldige en professionele reiniging. Nadat wij uw pantalon hebben gestoomd leveren we deze weer bij u af met dezelfde messcherpe vouw als toen u uw pantalon kocht.

Wilt u meer weten over pantalon reinigen? Neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze stomerij in Helden-Beringe of bij een van onze servicepunten.