Pantalon laten reinigen 

Een nette pantalon geeft uw outfit nét even dat beetje meer stijl. Dus als u goed voor de dag wilt komen, zorgt u ervoor dat uw pantalon onberispelijk schoon is. Dat betekent geen vlekken op de knieën of het zitvlak én een scherpe vouw. Op dit kledingstuk wordt vaak te snel iets gemorst en pantalons zijn vaak moeilijk om thuis te strijken. Door uw pantalon regelmatig professioneel te laten reinigen, behoudt deze zijn kleur en pasvorm. Daarom is het aan te raden om regelmatig uw pantalon te stomen, zodat u lang van uw pantalon kunt genieten.

Laat uw pantalon professioneel reinigen 

Uw eigen wasmachine is niet geschikt om uw pantalon te reinigen. De vaak fijne stoffen krijgen hierin niet de behandeling die nodig is om uw pantalon grondig te reinigen. Is uw pantalon van linnen of wol? Dan raden wij het ten zeerste af om uw pantalon zelf te wassen. De kans is namelijk erg groot dat uw pantalon gaat krimpen. Deze pantalons moeten professioneel worden gereinigd bij een stomerij.

 

Een pantalon met een vouw is thuis erg moeilijk om eruit te strijken. Dit is vaak niet mogelijk met een gewone strijkijzer. In onze stomerij hebben wij speciale persen waarbij er weer een strakke vouw in de pantalon kan worden geperst. Nadat wij uw pantalon hebben gestoomd leveren we deze weer bij u af met dezelfde messcherpe vouw als toen u de pantalon kocht.

Kunnen vlekken uit mijn pantalon worden verwijderd? 

Een pantalon kan chemisch worden gereinigd als er een symbool ℗ in het wasvoorschrift staat. Verschillende vlekken zoals olie of boter gaan er met een chemische reiniging vaak goed uit. Vlekken zoals thee, koffie of rode wijn gaan er vaak ook uit met een speciale vlekverwijderaar. Hoe goed een vlek eruit gaat is wel altijd afhankelijk van hoe erg de vlek is, hoe lang die in de pantalon heeft gezet en van welke stof de pantalon is gemaakt. Wij raden het dus ook niet aan om een kledingstuk met een vlek lang te laat liggen. De vlek gaat er moeilijk uit, naarmate die langer in het kledingstuk is.

 

Indien u vragen heeft of een vlek uit uw pantalon gaat, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

De specialist in het reinigen van pantalons 

Laat uw pantalon stomen bij Van Hal Stomerij uit Limburg en u kunt rekenen op een zorgvuldige en professionele reiniging. Van Hal Stomerij is een toonaangevend textielreinigingsbedrijf in de regio Limburg en Noord-Brabant. Wij reinigen verschillende soorten textiel en bieden ook andere services aan zoals het reparen van uw kleding.

 

Onze stomerij bevindt zich in Helden-Beringe in Limburg. Tevens hebben wij meer dan 150 servicepunten waar u al uw textiel naartoe kunt brengen. Wekelijks komen wij langs bij de servicepunten en reinigen wij uw textiel. Wij gaan zorgvuldig om met uw kostbare textiel en reinigen professioneel en vakkundig zodat al uw textiel weer fris en schoon is.

Zoek een servicepunt bij u in de buurt