Trouwjurk laten reinigen 

Uw trouwjurk is een tastbare en bijzonder dierbare herinnering aan de mooiste dag van uw leven. Een dag die toch de nodige sporen op uw trouwjurk kan achterlaten. Daarom kunt u erop vertrouwen dat wij uw vaak kwetsbare trouwjurk stomen met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Van Hal Stomerij uit Limburg behandelt uw kostbare trouwjurk met een speciaal op uw bruidsjurk afgestemd programma. Zo blijft de herinnering aan uw trouwdag brandschoon en springlevend!

Laat uw trouwjurk professioneel reinigen door Van Hal Stomerij

Het reinigen van een trouwjurk 

Van Hal Stomerij heeft inmiddels al jaren ervaring met het stomen van trouwjurken. Bij stomen kunt er op rekenen dat alle vlekken grondig worden verwijderd. Of uw bruidsjapon nu een strapless model is van satijn, een zijden trouwjurk met kant afgewerkt of een traditionele trouwjurk in Sissi-stijl, uw trouwjurk stomen wij met zorg. Voor elke uitvoering beschikken wij over een specialistisch reinigingsprogramma, waarbij we natuurlijk ook rekening houden met eventuele decoratieve applicaties zoals parels, kralen, borduurwerk of andere bijzondere details. Als u uw trouwjapon laat reinigen door Van Hal Stomerij dan kunt er op rekenen dat uw bruidsjurk weer fris en schoon wordt.

Trouwjurk stomen als specialiteit 

U kunt uw dierbare bruidsjapon met een gerust hart toevertrouwen aan onze experts. Dankzij onze ervaring in het reinigen van bruidsjurken wordt uw trouwjurk weer net zo nieuw als toen u deze voor het eerst aantrok op uw trouwdag. Zit er een vlek op waarvan wij vermoeden dat het verwijderen ervan risico’s met zich meebrengt? Dan nemen we vooraf contact met u op. Want we stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw bruidsjapon weer als nieuw wordt. En natuurlijk kan ook uw kersverse echtgenoot zijn kostuum laten stomen door ons.

Van Hal Stomerij reinigt professioneel uw trouwjurk 

Van Hal Stomerij uit Limburg is al jaren een begrip in Limburg en Noord-Brabant. Naast onze locatie in Helden-Beringen hebben wij meer dan 150 servicepunten waar u uw kleding, beddengoed of ander textiel naartoe kunt brengen. Onze service is erg breed, van het reinigen van bruidskleding, meubels en dekbedden tot het brandwerend maken van textiel. Wij gaan altijd zorgvuldig en vakkundig te werken met uw textiel. Benieuwd naar wat Van Hal voor uw trouwjurk kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vind een servicepunt bij u in de buurt