Bedrijfskleding laten wassen 

Wilt u uw bedrijfskleding professioneel laten reinigen? Dan bent u bij Van Hal Stomerij aan het juiste adres. Wij reinigen en onderhouden uw kleding op een professionele wijze. De kwaliteit en veiligheid van uw bedrijfskleding is hierbij altijd gegarandeerd. Het reinigen van werkkleding is een van onze specialiteiten. Wij hebben al voor veel bedrijven de kleding mogen wassen en stomen en in sommige gevallen ook gerepareerd. Daarbij werken wij op een Maatschappelijk Verantwoorde manier en streven wij naar continue innovatie op het gebied van duurzaamheid en hygiëne.

Uw werkkleding professioneel laten reinigen 

Het reinigen van werkkleding moet zo grondig mogelijk gebeuren. Het is namelijk van belang dat uw werkkleding er zo goed mogelijk uitziet. Het is mogelijk om uw werkkleding te wassen met uw eigen wasmachine, maar toch is dit niet de beste optie. Bij Van Hal Stomerij kunt u er op rekenen dat uw kleding geen kleur zal verliezen en dat uw kleding er weer uit ziet als nieuw. Wij staan garant voor een snelle en vakkundige reinigen van uw werkkleding. Bedrijven in Limburg en Noord-Brabant kunnen bij ons terecht voor al hun soorten bedrijfskleding met name poloshirts, werkbroeken, stofjassen, overhemden.

 

Verschillende soorten bedrijfskleding

Twijfelt u of wij uw bedrijf ook kunnen helpen, neem dan contact met ons op dan vertellen wij graag meer over de mogelijkheden bij ons. De soorten bedrijfskleding waarmee wij onder andere al ervaring mee hebben in het reinigen, strijken en wassen zijn: veiligheidskleding, huisstijl kleding, automotive kleding, food kleding. Wij hebben verschillende processen en werkwijzen voor het reinigen van bijvoorbeeld overalls en corporate bedrijfskleding. Zo reinigen wij beiden grondig en op een verschillende manier, deze komen dan ook niet in aanraking met elkaar.

De specialist in het reinigen van uw bedrijfskleding 

Bij Val Hal Stomerij kiest u voor kwaliteit. Wij reinigen uw werkkleding met behulp van moderne en professionele apparatuur. Hierdoor hebben wij de kwaliteit zelf in de hand. Daarnaast werken wij op een duurzame en verantwoordde manier. Hiermee hebben wij zelfs de duurzaamheidsprijs gewonnen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfskleding grondig wordt gereinigd. U wilt dat uw personeel er netjes en verzorgd uitziet en uw organisatie op een goede manier vertegenwoordigd. Dan is het belang van nette, schone bedrijfskleding toch wel een must.

 

Iedere dag schone bedrijfskleding en goed onderhouden kleding is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Bij ons kunt u terecht voor een complete wasservice, want wij repareren ook bedrijfskleding. Een knoopje los of een klein gaatje op in het overhemd, wij kunnen dit direct voor je reparen. Dat is ook deel van onze service. Wij halen de kleding normaliter bij onze servicepunten op, maar voor bedrijven vanaf een minimale grootte komen wij deze bij u ophalen en schoon terugbrengen. De voordelen van uw bedrijfskleding wassen bij van Hal Stomerij:

  • Behoud van kwaliteit van textiel en bedrukking
  • De meest duurzame manier van reinigen van uw werkkleding
  • Wij komen de kleding ophalen en afleveren, dat bespaart u veel tijd!
  • Naast reiniging, kunt u ook bij ons terecht voor kleine reparaties
  • Wij kunnen u ook met spoed van dienst zijn
  • Onze service geldt voor heel Limburg en Noord-Brabant

Professioneel textielreinigingsbedrijf  

Wij hebben ook ervaring op het gebied van textielreiniging voor bedrijven. Wij reinigen op regelmatige basis grote hoeveelheden textiel voor bedrijven. Ook voor niet alledaagse klussen, zoals het reinigen van vloerkleden of meubels, bent u bij ons aan het juiste adres. Van Hal Stomerij is een toonaangevend textielreinigingsbedrijf in de regio Limburg en Noord-Brabant. Wij reinigen verschillende soorten textiel en hebben daarnaast ook andere services zoals het waterafstotend maken van textiel.

 

Wij zijn een stomerij aan huis en komen bij uw thuis langs. Bij orders groter dan €50,- komen wij het gereinigde textiel ook weer thuisbrengen. Naast onze stomerij in Helden-Beringe hebben wij inmiddels ook meer dan 150 servicepunten aangesloten waar u terecht kunt om al uw kleding, beddengoed en ander textiel in te leveren. Wij halen deze wekelijks op en reinigen het voor u. Uiteraard gaan we altijd zorgvuldig te werk met uw kostbare textiel. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook onze andere behandelingen  

Colberts

Veiligheidskleding