Wollen jas wassen 

Een mantel is een stijlvol kledingstuk dat doorgaans is gemaakt van wol of van een combinatie van een synthetische stof zoals polyester met wol. Om goed voor de dag te komen is het van belang dat deze er onberispelijk uit ziet. Laat daarom uw mantel professioneel stomen door Van Hal Stomerij uit Limburg zodat deze schoon en fris blijft.

Laat uw wollen jas professioneel reinigen door Van Hal Stomerij

Pasvorm wollen mantel behouden 

Een wollen mantel wassen in uw eigen wasmachine kan tot gevolg hebben dat deze zijn vorm verliest. Wilt u voorkomen dat uw mantel krimpt en wilt u ervoor zorgen dat deze zijn pasvorm behoudt? Dan doet u er goed aan regelmatig uw mantel te laten reinigen door een specialist. Dan weet zeker dat uw wollen jas in goede handen is. Hierdoor wordt uw wollen mantel weer prachtig schoon en blijft deze mooi in model.

Mottengaatjes voorkomen 

Minstens zo belangrijk is het feit dat u veel minder kans op mottengaatjes heeft als u regelmatig uw mantel laat reinigen. Want in een schone mantel komen geen motten, omdat motten enorm van vlekken en geurtjes houden. Berg uw winterkleding daarom schoon op tot het volgende seizoen, dan heeft u het minste kans op mottengaatjes.

Specialist in het reinigen van uw jas 

Van Hal Stomerij uit Limburg is specialist in het reinigen van uw mantel. Wij zijn al jaren een begrip in Limburg en Noord-Brabant en hebben vele klanten tevreden gemaakt met onze brede service. Naast onze locatie in Helden-Beringe zijn er ook 150+ servicepunten aangesloten waar u uw kleding, beddengoed en ander textiel naartoe kunt brengen. Wij reinigen grondig en professioneel al uw textiel.

 

Wilt u meer weten over een mantel stomen? Neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze stomerij in Helden-Beringe of bij een van onze servicepunten.

Vind een servicepunt bij u in de buurt