Over Van Hal Stomerij 

Van Hal Stomerij is een toonaangevend textielreinigingsbedrijf dat is gevestigd in Helden-Beringe. Het is opgericht in 1978. We bieden onze services aan in heel Limburg, en een deel van Brabant.

Ruim 150 servicepunten 

Vanuit het centrale bedrijf op het industrieterrein in Beringe bedienen we de particuliere markt middels ruim 150 servicepunten en winkels waarvan enkele onder private label.

Daarnaast bedienen wij rechtstreeks en op vaste tijden onze partners in het bedrijfsleven. Hierbij valt te denken aan fabrieken, garages, apotheken, banken, kantines en horeca.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van gordijnen 

Onze specialisatie is het reinigen van gordijnen en andere raambekleding. Doordat wij als een van de weinige stomerijen in Nederland gebruik maken van een specifieke behandelingsmethode in combinatie met zeer geavanceerde apparatuur, geven wij krimp geen kans. Dus u kunt uw kostbare gordijnen met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Hier vindt u meer informatie.

Altijd op zoek naar nieuwe serivepunten 

We zijn altijd op zoiek naar nietuwe servicepunten om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Wilt u extra omzet in uw zaak neem dan contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Zoek een servicepunt bij jou in de buurt