Galajurk laten reinigen 

Als u bent uitgenodigd voor een galafeest van de middelbare school, een speciaal feest of een bijzonder galadiner, is het natuurlijk geweldig om helemaal in stijl gekleed te gaan in een prachtige galajurk. Komt u erachter dat er vlekken zitten op uw (gala)jurk of wilt u de jurk graag weer opfrissen? Breng deze dan langs bij onze stomerij. Dan zorgen wij er weer voor dat uw jurk er weer schoon en fris uitziet!

Laat uw galajurk nu reinigen bij Van Hal Stomerij

Kan ik mijn jurk zelf wassen? 

Uw galajurk zelf wassen met uw eigen wasmachine brengt de nodige risico's met zich mee. Niet alle jurken moeten per se bij een stomerij worden gereinigd, maar vaak is het geen slecht idee om dit wel door een professionele stomerij te laten doen. Een galajurk is immers meestal gemaakt van een delicate en kwetsbare stof. Daarnaast zijn er op een galajurk vaak versieringen aangebracht die ook kwetsbaar zijn. Een wasbeurt in een reguliere wasmachine betekent vaak het einde van uw kostbare galajurk. Het stomen van een galajurk is daarom in de meeste gevallen de beste optie.

Galajurk stomen beste optie 

Het stomen van een galajurk is meestal de beste optie. Bij ons kunt u bijna alle soorten jurken laten stomen. Dit kan ook een zomerjurkje zijn of een bruidsjurk. Daarnaast kunnen wij ook kaftans en toga's voor u reinigen. Een jurk moet worden gestoomd als er vlekken inzitten die u er zelf niet uit krijgt. Denk hierbij aan olie en make-up. Ook als de jurk van zijde, linnen, wol of leer is gemaakt moet de jurk worden gestoomd en tevens als het wasetiket het symbool ℗ bevat.

Vlek verwijderen uit jurk 

Vlekken die vettig zijn zoals make-up of olie gaan er alleen uit bij een stomerij. Wanneer u een olievlek op uw jurk heeft zitten, probeer er dan zo min mogelijk aan te zitten. Het wordt namelijk moeilijker om de vlek te verwijderen, als u er zelf mee aan de slag bent geweest. Wacht tevens nooit te lang met het laten stomen van uw jurk. Hoe langer u wacht, hoe dieper de vlek in de stof trek en zo wordt het dus moeilijker om te vlek te verwijderen.

De specialist in het reinigen van uw jurk 

Dankzij onze jarenlange ervaring met galajurken stomen en onze specialistische kennis van de verschillende reinigingsmiddelen en –methoden, kunt u dit zonder problemen aan ons overlaten. Van Hal Stomerij zorgt ervoor dat uw galajurk schoon en mooi in model blijft, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten.

 

Wilt u meer weten over een galajurk stomen? Neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze stomerij in Helden-Beringe of bij een van onze servicepunten.

Zoek een servicepunt bij u in de buurt