Kostuum 

Een kostuum draagt u bij speciale gelegenheden. Een belangrijke zakelijke afspraak, een bruiloft, of een bijzonder feest: momenten waarop u een vlekkeloze en onkreukbare indruk wil achterlaten. Gelegenheden dus waar u goed voor de dag wilt komen en waar u zich lekker wilt voelen, juist in de speciale kleding die u draagt. Uw kostuum stomen is daarom bij uitstek dé manier om er op dat ene speciale moment op en top uit te zien. Want doordat uw kleding er keurig verzorgd uitziet, voelt u zich comfortabel en zelfverzekerd.

Maar toch: een vlek zit in een klein hoekje – zeker op een gezellig feest kan er nog wel eens een glas omvallen. Wanneer er per ongeluk toch een vlek in uw kostuum is gekomen, doet u er verstandig aan om zo snel mogelijk na het dragen uw kostuum te laten reinigen. Op die manier voorkomt u dat de vlekken dieper in de kleding trekken en is de kans het grootst dat uw kostuum weer helemaal schoon wordt.

 

En als u ooit zelf een kostuum heeft gewassen en gestreken, weet u ongetwijfeld hoe lastig dat is. Zeker een maatpak is een waardevol kledingstuk dat u beter door een professioneel bedrijf kunt laten reinigen. Bij binnenkomst controleren we de stof grondig, zodat we uw kostuum op de juiste manier behandelen voor het beste resultaat. Bovendien krijgt uw pak weer als nieuw terug: volledig glad en ongekreukt.

Wilt u meer weten over een kostuum stomen? Neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze stomerij in Helden-Beringe of bij een van onze servicepunten.