Overhemdenservice 

Veel van onze klanten vinden het belangrijk dat zij er iedere dag verzorgd uitzien. Daarbij hoort ook een schoon en kreukvrij overhemd. Alleen hebben velen van hen een hekel aan het strijken van overhemden. Niet vreemd, want het is best een lastige en tijdrovende klus die ook nog eens kan zorgen voor extra slijtage van uw overhemden. Daarom is er de overhemdenservice van Van Hal Stomerij.

Overhemden reinigen en strijken 

Met onze overhemdenservice worden uw overhemden eerst vakkundig gewassen. Vuil en vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dankzij onze professionele apparatuur en deskundig personeel blijven uw overhemden als nieuw: wit blijft stralend wit en uw gekleurde overhemden behouden hun kleur. Daarnaast strijken onze medewerkers uw overhemden zorgvuldig en persen ze de kragen en boorden vakkundig. Dankzij onze professionele behandeling gaan uw overhemden bovendien langer mee.

 

Als u meerdere overhemden tegelijk wilt laten reinigen, hanteren we speciale tarieven. Ook als u een bedrijf heeft en uw medewerkers dragen overhemden als onderdeel van de bedrijfskleding, maken we graag een passend aanbod voor het wassen en strijken van grotere aantallen overhemden. We kunnen ook de logistieke afhandeling verzorgen.

Wilt u meer weten over onze overhemdenservice? Neem dan gerust contact met ons op. Kom langs bij onze stomerij in Helden-Beringe of een van onze servicepunten. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening.