Overhemden reinigen en strijken 

Veel van onze klanten vinden het belangrijk dat zij er iedere dag verzorgd uitzien. Daarbij hoort ook een schoon en kreukvrij overhemd. Alleen hebben velen van hen een hekel aan het strijken van overhemden. Niet vreemd, want het is best een lastige en tijdrovende klus die ook nog eens kan zorgen voor extra slijtage van uw overhemden. Daarom is er de overhemdenservice van Van Hal Stomerij!

Laat uw overhemden professioneel wassen, stomen en strijken door Van Hal Stomerij uit Limburg

Overhemden professioneel laten reinigen 

We zien vaak dat klanten ervoor kiezen om blouses en overhemden te laten reinigen door een stomerij. Het is tenslotte een tijdrovende klus om overhemden zelf te wassen en strijken. Met onze overhemdenservice worden uw overhemden eerst vakkundig gewassen. Vuil en vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dankzij onze professionele apparatuur en deskundig personeel blijven uw overhemden als nieuw: wit blijft stralend wit en uw gekleurde overhemden behouden hun kleur. Daarnaast strijken onze medewerkers uw overhemden zorgvuldig en persen ze de kragen en boorden vakkundig. Hierdoor blijven de boorden en kragen stevig en strak. Dankzij onze professionele behandeling gaan uw overhemden bovendien langer mee.

 

Heeft u een blouse van zijde of linnen? Door het materiaal kunnen deze niet thuis worden gewassen. Deze blouses moeten chemisch worden gereinigd. Bij Van Hal Stomerij stomen wij professioneel uw blouse van zijde of linnen.

Overhemdenservice Van Hal Stomerij 

Als u meerdere overhemden tegelijk wilt laten reinigen, hanteren we speciale tarieven. Ook als u een bedrijf heeft en uw medewerkers dragen overhemden als onderdeel van de bedrijfskleding, maken we graag een passend aanbod voor het wassen en strijken van grotere aantallen overhemden. We kunnen ook de logistieke afhandeling verzorgen.

De specialist in het wassen en strijken van uw overhemden 

Bij Van Hal Stomerij uit Limburg bent u aan het juiste adres om uw overhemden vakkundig te laten wassen en strijken. WIj zijn al jaren een begrip in de regio Limburg en Noord-Brabant en hebben al vele klanten tevreden mogen maken met onze brede service.

 

Naast onze locatie in Helden-Beringe hebben we inmiddels ook meer dan 150 servicepunten aangesloten waar u terecht kunt om al uw (bedrijfs)kleding, wasgoed, hoezen en andere textiel kunt brengen. Wij reinigen al uw textiel vakkundig en professioneel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vind een servicepunt bij u in de buurt