Kleding repareren en verstellen 

Kleding aanpassen 

Misschien herkent u het wel: u heeft een nieuw kostuum, de maat is goed maar toch zou de pasvorm nét iets beter kunnen. Of er zit een kleine beschadiging in uw lievelingscolbert en hoewel u ‘m eigenlijk niet meer kunt dragen, wilt u ‘m niet wegdoen. Of u heeft een paar maanden enorm goed gelijnd, met als nadeel dat uw favoriete broek niet meer past. In al die gevallen kunt u terecht bij Van Hal Stomerij. Wij hebben ervaren specialisten in dienst die al uw kleding kunnen aanpassen naar uw wens en voorkeur. Ook zijn wij gespecialiseerd in het inkorten van gordijnen.

Kleding laten repareren 

U kunt het onderhoud van kleding en ander textiel met een gerust hart overlaten aan Van Hal Stomerij. Beschadigde kleding blijkt namelijk vaak nog heel goed te kunnen worden hersteld. Onze ervaren naaisters zijn zeer bedreven in alledaagse reparaties, zoals het aanzetten van een knoop of het vastzetten van een naad, maar ook voor complexere herstelklussen draaien zij hun hand niet om. Kleding repareren is bovendien duurzaam: u hoeft geen kleding weg te gooien en u hoeft geen nieuwe te kopen.

Kleding laten verstellen 

Daarnaast kunt u bij Van Hal Stomerij ook uw kleding laten verstellen. Denk aan het verlengen of inkorten van een broek of mouw, het inzetten van zomen, het aanzetten van knopen en het innemen van een voor- of achterpand. Onze coupeuses, die werken vanuit ons eigen atelier, hebben veel ervaring met kleding verstellen en helpen u graag en snel.

Waarom Van Hal Stomerij? 

Van Hal Stomerij is een toonaagevens textielreinigingsbedrijf in de regio Limburg en Noord-Brabant. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van al uw textiel. Ook zijn wij ervaren in het verstellen en op maat maken van al het textiel. Daarnaast hebben wij ook andere services zoals het brandwerend en waterafstotend maken van textiel.

 

Naast onze locatie in Helden-Beringe hebben we inmiddels ook 150+ servicepunten aangesloten waar u terecht kunt om al uw kleding, beddengoed, hoezen in te leveren. WIj gaan uiteraard zorgvoldig te werk met uw kostbare textiel. Wilt u meer weten over kleding repareren, of wilt u graag een prijsopgave? Neem dan gerust contact met ons op. Kom langs bij onze stomerij in Helden-Beringe of een van onze servicepunten. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Vind een servicepunt bij u in de buurt

Bekijk ook onze andere behandelingen  

Moeilijke vlek behandeling

Waterafstotend maken

Beschermen