Kleding verstellen en repareren 

Kleding aanpassen 

Misschien herkent u het wel: u heeft een nieuw kostuum, de maat is goed maar toch zou de pasvorm nét iets beter kunnen. Of er zit een kleine beschadiging in uw lievelingscolbert en hoewel u ‘m eigenlijk niet meer kunt dragen, wilt u ‘m niet wegdoen. Of u heeft een paar maanden enorm goed gelijnd, met als nadeel dat uw favoriete broek niet meer past. In al die gevallen kunt u terecht bij Van Hal Stomerij.

Kleding repareren 

U kunt het onderhoud van kleding en ander textiel met een gerust hart overlaten aan Van Hal Stomerij. Beschadigde kleding blijkt namelijk vaak nog heel goed te kunnen worden hersteld. Onze ervaren naaisters zijn zeer bedreven in alledaagse reparaties, zoals het aanzetten van een knoop of het vastzetten van een naad, maar ook voor complexere herstelklussen draaien zij hun hand niet om. Kleding repareren is bovendien duurzaam: u hoeft geen kleding weg te gooien en u hoeft geen nieuwe te kopen.

Kleding verstellen 

Daarnaast kunt u bij Van Hal Stomerij ook uw kleding laten verstellen. Denk aan het verlengen of inkorten van een broek of mouw, het inzetten van zomen, het aanzetten van knopen en het innemen van een voor- of achterpand. Onze coupeuses, die werken vanuit ons eigen atelier, hebben veel ervaring met kleding verstellen en helpen u graag en snel.

Wilt u meer weten over kleding repareren, of wilt u een prijsopgave? Neem dan gerust contact met ons op. Kom langs bij onze stomerij in Helden-Beringe of een van onze servicepunten. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening.