Moeilijke vlek behandeling 

Iedereen maakt het wel eens mee: kleding met een moeilijke vlek. Per ongeluk morst u een beetje rode saus op uw overhemd, of als u van de fiets stapt ziet u dat er een lelijke zwarte olieveeg op uw broek zit. Op dat moment kunt u er niets aan doen, en gelukkig gaan de meeste vlekken er in uw eigen wasmachine wel uit.

Moeilijke vlekken verwijderen door de specialist 

Maar wat nu als dat niet lukt, zelfs niet met een zogenaamd magische vlekkenverwijderaar? Kom dan naar de specialist: Van Hal Stomerij. Om moeilijke vlekken te verwijderen hebben wij krachtige speciale middelen, die alleen voor de professional beschikbaar zijn. Zeker moeilijke vetvlekken verwijderen, zoals van voedsel of olie, is heel moeilijk met ‘gewone’ wasmiddelen.

Machines en persoon om moeilijke vlekken te verwijderen 

Daarnaast beschikken wij over machines waarmee moeilijke vlekken verwijderen bijzonder goed gaat. Bovendien hebben deze een grote capaciteit en beschermen ze uw kostbare wasgoed terwijl de vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen. En tot slot zijn onze medewerkers bijzonder ervaren en gemotiveerd om de moeilijke vlekken te verwijderen uit uw kleding!

 

Wilt u meer weten over moeilijke vlekken verwijderen? Neem dan gerust contact met ons op. Kom langs bij onze stomerij in Helden-Beringe of een van onze servicepunten. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening.