Textiel beschermen 

Textiel is best kwetsbaar. Door intensief gebruik slijten de vezels, wat nog eens versterkt wordt als de stof vervuild is door vuildeeltjes. Helemaal als deze minuscule deeltjes langere tijd op het textiel blijven zitten, dringen ze diep in de vezels van het textiel door, wat de slijtage alleen maar verergert. Daarom is textiel beschermen een uitstekende optie om de levensduur te verlengen.

Textiel beschermen met Scotchgard™ 

Er zijn verschillende middelen die gebruikt kunnen worden om uw kostbare textiel te beschermen. Bij Van Hal Stomerij maken we onder andere gebruik van Scotchgard™, een uniek middel dat textiel beschermt. Er zijn verschillende uitvoeringen, ieder met hun eigen werking. Afhankelijk van de aard en het gebruik van het te beschermen textiel kiezen wij het ideale middel.

Voordelen textiel beschermen 

De voordelen van textiel beschermen zijn overduidelijk: het vermindert de gevolgen van vlekken, vuil en vocht en het zorgt ervoor dat uw textiel er langer mooi uitziet. Dit geldt behalve voor kleding zeker ook voor meubeltextiel. Bankstelhoezen en gordijnen blijven langer schoon en mooi en gaan bovendien langer mee!

Wilt u meer weten over textiel beschermen? Neem dan gerust contact met ons op. Kom langs bij onze stomerij in Helden-Beringe of een van onze servicepunten. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening.