Waterafstotend maken 

Of u nu gaat kamperen, wandelen, fietsen of ski├źn, u wilt het natuurlijk graag droog houden. En als het dan onverhoopt toch gaat regenen of sneeuwen, wilt u in elk geval niet nat worden. Dus draagt u waterafstotende kleding, kampeert u in een tent zonder gaatjes en slaapt u in een waterdichte slaapzak.

Waterafstotend textiel 

Helaas kunnen regenjassen, windjacks, skikleding en slaapzakken hun waterafstotende eigenschappen verliezen, onder andere door herhaaldelijk reinigen. In dat geval kunt u bij Van Hal Stomerij terecht om uw textiel weer waterdicht te maken. Wij impregneren uw jas, jack of slaapzak zodat deze weer waterafstotend worden en ze weer geschikt worden om in weer en wind te dragen.

Voordeel waterafstotende kleding 

Het voordeel van kleding waterafstotend maken is dat geïmpregneerde kleding minder snel vuil opneemt en er daardoor langer als nieuw blijft uitzien. Behandeld textiel behoudt daarnaast gewoon zijn ademende eigenschappen. U kunt het impregneermiddel absoluut niet zien, voelen of ruiken en het is bovendien niet schadelijk voor het milieu. Kortom, impregneren maakt uw kleding weerbestendig en verlengt de levensduur.

Wilt u uw kleding waterafstotend laten maken?

Vindt een servicepunt in uw buurt.