Gordijnen stomen en reinigen 

Gordijnen zijn vaak een investering u maakt voor uw inrichting. Gordijnen en vitrages bepalen voor een belangrijk deel de sfeer in uw interieur. Daarbij is uw raamdecoratie een kostbare investering die het waard is om beschermd te worden. U wilt dan ook voorzichtig zijn als het gaat om het laten reinigen van uw gordijnen. Bij Van Hal Stomerij kunt u op een professionele wijze uw gordijnen laten reinigen.

Laat uw gordijnen en vitrages professioneel reinigen door Van Hal Stomerij uit Limburg

Waarom gordijnen professioneel laten reinigen? 

Het is belangrijk dat uw gordijnen en vitrages regelmatig professioneel worden gereinigd. Wij adviseren om dit elke 2 tot 3 jaar te laten doen, zodat u nog lang van uw kostbare raamdecoratie kunt genieten.

Vaak merken klanten bij het gordijnen wassen dat ze gekreukt uit de wasmachine komen. De beste keuze is om uw gordijnen te laten reinigen door een professionele stomerij. Het stomen van uw gordijnen is de meest veilige manier om gordijnen te reinigen. Bijna alle gordijnen, ongeacht welk materiaal, kunnen worden gestoomd, maar niet alle gordijnen kunnen worden gewassen. Een verkeerde behandeling door gordijnen te wassen kan er dus voor zorgen dat deze worden geruïneerd. Een professionele behandeling bij Van Hal Stomerij voorkomt dit.

Onze professionals bekijken aan de hand van het soort stof welke behandeling het beste bij uw gordijn past. Gordijnen van bepaalde materialen kunnen namelijk beter worden gestoomd dan gereinigd, zoals gordijnen gemaakt van velours of linnen.

 

De voordelen van het professioneel laten reinigen van uw gordijnen:

  • Geen last van krimp of andere schade
  • Aanzienlijk langere levensduur van uw gordijnen en vitrages
  • Goed voor de hygiëne in uw woon- en leefklimaat
  • Geen gedoe met grote lappen stof in wasmachine of op strijkplank

Geef krimp geen kans 

Doordat wij veel ervaring hebben met het reinigen en stomen van gordijnen krijgt krimp bij ons geen kans en staat nauwkeurigheid voorop. Laat uw raambekleding professioneel reinigen en stomen door onze gordijnen specialisten. Met onze kennis en ervaring hebben wij een werkwijze opgezet die garant staat voor de kwaliteit van de behandeling.

 

Wij reinigen niet alleen uw gordijnen voor u maar kunnen deze op aanvraag ook komen ophalen, herstellen en weer bij u afleveren. Onze service wordt aangeboden tegen een scherpe prijs en heeft als doel om onze klanten te ontzorgen. Daarnaast bieden wij nog meer speciale behandelingen aan tegen zeer gunstige tarieven.

Gordijnen reinigen in Limburg 

U vindt onze stomerij op een industrieterrein in Helden-Beringe in Limburg, centraal gelegen tussen Eindhoven, Nijmegen en Maastricht. Met meer dan 150 servicepunten en een eigen ophaal- en bezorgservice zijn wij de gordijnen specialist in de regio Limburg en een deel van Brabant.

 

Wij hebben een ophaalservice waarbij we gratis uw gordijnen aan huis komen ophalen. Bij orders boven de €50,- bezorgen we het gereinigde product ook weer bij u thuis.

 

Om het groeiende aantal aanvragen uit de rest van het land beter te coördineren, zijn wij een samenwerking aangegaan met collega-bedrijven. Ook voor logistieke oplossingen werken wij samen met professionele, betrouwbare partners. Daardoor kunt u uw raamdecoratie vakkundig door ons laten reinigen – waar u ook woont of gevestigd bent!

 

U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Wij halen en brengen uw gordijnen aan huis.
  • U stuurt de gordijnen naar ons op en wij bezorgen ze hangend terug.
  • U stuurt de gordijnen naar ons op en wij sturen ze terug met TNT.
  • U brengt en haalt ze zelf bij onze stomerij in Beringe.

Er zijn geen nieuwsberichten beschikbaar.

Andere behandelingen voor gordijnen 

Moeilijke vlek behandeling

Waterafstotend maken

Brandwerend maken