Veiligheidskleiding laten reinigen 

Het reinigen van veiligheidskleding is een vak apart. Van Hal Stomerij uit Limburg heeft ruime ervaring met het reinigen en behandelen van veiligheidskleding. Veel bedrijven maken gebruik van bedrijfskleding is verband met persoonlijke hygiëne en de veiligheid van hun medewerkers of de bescherming van de eigen kleding. Zo dragen medewerkers van ziekenhuizen, in de horeca en in de industrie al sinds jaar en dag bedrijfskleding. En al net zo lang mogen wij voor verschillende klanten de witte doktersjassen, zwarte koksbuizen en blauwe overalls reinigen.

Wilt u uw veiligheidskleding professioneel laten reinigen? Dan bent u bij Van Hal Stomerij aan het juiste adres

Een speciale behandeling  

Het reinigen van veiligheidskleding vereist een speciale behandeling. Onze zakelijke klanten stellen aan veiligheidskleding nóg hogere eisen dan aan gewone bedrijfskleding. Want veiligheidskleding moet in de eerste plaats veilig zijn. Het materiaal waar veiligheidskleding van wordt gemaakt is kwetsbaarder dan andere kleding. Veiligheidskleding is ook van gevoelig materiaal gemaakt of voorzien van een speciale coating. Dat betekent dat veiligheidskleding de drager beschermt tegen bijvoorbeeld giftige vloeistoffen, warmte of juist kou. Juist om die reden is veiligheidskleding reinigen essentieel, want dat zorgt ervoor dat de beschermende eigenschappen worden behouden en versterkt.

Gespecialiseerd in het reinigen van veiligheidskleding 

Veiligheidskleding reinigen is een specialiteit die u zonder zorgen kunt overlaten aan Van Hal Stomerij. Dankzij onze geavanceerde apparatuur en onze expertise in het reinigen van veiligheidskleding op een perfect resultaat: schone en vooral veilige kleding. Bovendien hebben we veel ervaring in de logistieke afhandeling.

Waarom Van Hal Stomerij? 

Wij zijn al jaren een begrip in Limburg en Noord-Brabant en hebben al vele klanten tevreden gemaakt met onze service. Zo zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van al uw textiel en meubels, maar hebben we ook andere services zoals het brandwerend maken van uw textiel. Onze stomerij is gevestigd Helden-Beringe en zijn al vele jaren een betrouwbare partner.

 

Naast onze locatie in Helden-Beringe zijn er ook meer dan 150 servicepunten waar u terecht kunt om uw textiel naartoe te brengen. Wilt u meer weten over veiligheidskleding reinigen? Neem dan gerust contact met ons op of ga naar een van onze servicepunten. We informeren u graag over de mogelijkheden en risico’s van leer reinigen.

Vind een servicepunt bij u in de buurt