Van Hal Stomerij wint Duurzaamheidsprijs bij Dutch Best Practices Awards op 13 september 2019. 

Duurzaamheidsprijs bokaal

Tijdens het Laundry Experience Event 2019 in Wommelgem presenteerden uit de vele aanmeldingen de beste drie stomerijen zich op vrijdagavond 13 september door middel van een 5-minuten-pitch. Dit waren Dobbi, Silk & Satin en Stomerij van Hal.

 

De onafhankelijke vakjury van zeven mensen, beoordeelde de inzendingen op de kwaliteit van dienstverlening, de duurzaamheid, het businessmodel & serviceconcept, de innovatieve kenmerken alsmede de presentatie en visie van de deelnemende textielreinigers. Na sprekende presentaties voor een goed gevulde zaal won Stomerij Van Hal de Duurzaamheidsprijs, Silk & Satin de Innovatieprijs 2019 en werd Dobbi de Overall Winnaar

 

De deelnemers aan het awards-programma presenteerden hun business cases met nieuwe concepten en innovatief ondernemerschap waarmee zij het onderscheid in de markt maken en inspireerden daarmee branchegenoten met nieuwe idee├źn voor bedrijfsvoering. Deze bedrijven maken kans om finalist te worden van de Global Beste Practices Awards 2020 in Frankfurt!

 

Met het winnen van de Duurzaamheidsprijs maakt Stomerij Van Hal kans om volgend jaar tijdens de Global Best Practices Awards 2020 van koepelorganisatie CINET op 20 juni in Frankfurt Nederland te vertegenwoordigen.

Duurzaamheidsprijs utreiking