Vloerkleed en tapijt reinigen 

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo ook bij het morsen op uw mooie vloerkleed of tapijt. Rode wijn of vieze schoenen kunnen ervoor zorgen dat er vervelende vlekken in uw vloerkleed of tapijt komen. Bij Van Hal Stomerij is het altijd mogelijk om uw tapijt of vloerkleed te laten reinigen. Wij beschikken over de best technieken om uw vloerkleed of tapijt weer een tweede leven te geven. Een kleine vlek is soms nog wel makkelijk te verwijderen, maar na een tapijt of vloerkleed intensief te hebben gebruikt is het laten reinigen door een professioneel bedrijf toch de beste oplossing. U zult verbaasd zijn over het resultaat bij een grondige reiniging. Uw vloerkleed of tapijt ziet er weer uit als nieuw.

Laat uw tapijt of vloerkleed professioneel reinigen door Van Hal Stomerij uit Limburg

Wat voor soort vloerkleden en tapijten kunnen worden gereinigd? 

Veel vloerkleden zijn erg kostbaar en gemaakt van natuurlijke kleurstoffen en vezels. Deze materialen kunnen niet allemaal op dezelfde manier worden gereinigd. Ook hoogpolige tapijten, wollen of synthetische vloerkleden kunnen niet op dezelfde manier worden behandeld zonder dat er een risico is op beschadiging. Onze vloer en tapijt specialisten analyseren bij binnenkomst altijd uw vloerkleed of tapijt grondig. De conditie en vervuiling van het vloerkleed wordt bepaald. Aan de hand hiervan wordt nauwkeurig bepaald welke reinigingsproducten- en methode geschikt zijn. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u de juiste behandeling krijgt zonder het risico te lopen dat uw vloerkleed of tapijt wordt beschadigd.

Een frisse look in uw interieur 

Een tapijt of vloerkleed laten reinigen doen de meeste mensen als er aanwezige vlekken zijn. Maar ook wanneer een vloerkleed geen grote, aanwezige vlekken bevat kan het gunstig zijn om een vloerkleed eens grondig te laten reinigen. Al gauw denken mensen eraan om een nieuw vloerkleed te kopen, wanneer hun vloerkleed valer van kleur wordt. Door een vloerkleed of tapijt te laten reinigen oogt het weer als nieuw en zorgt het weer voor een frisse look in uw interieur.

De specialist in het reinigen van uw vloerkleed of tapijt 

Bij Van Hal Stomerij uit Limburg bent u aan het juiste adres om uw vloerkleed of tapijt te laten reinigen. Ook andere stoffen uit uw interieur reinigen wij voor u. Zo zijn wij specialist in het reinigen van gordijnen.

 

Wij hebben een ophaalservice waarbij we gratis uw tapijt of vloerkleed aan huis komen ophalen. Het tapijt of vloerkleed reinigen we grondig en vakkundig waarna we het weer bij u thuis zullen bezorgen.

 

Wilt u uw vloerkleed of tapijt laten reinigen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. U bent ook van harte welkom bij onze stomerij in Helden-Beringe of bij een van onze servicepunten.

Zoek een servicepunt bij u in de buurt