Schoenen repareren 

Schoenen houdt u goed door ze regelmatig te onderhouden. Poetsen, smeren en invetten van uw leren schoenen zorgt ervoor dat vuil minder vat heeft op uw schoenen en verlengt de levensduur. Zelfs als uw schoenen beschadigd zijn, kunnen ze vaak door een relatief goedkope reparatie toch nog een tweede leven krijgen. Ook daarvoor kunt u terecht bij Van Hal Stomerij.

Schoenen repareren bij Van Hal 

Een nieuwe zool aanbrengen, een hak vervangen, een rits herstellen of een gesp vervangen, ook het onderhoud en herstel van schoenen is een van onze diensten. Anders dan kleding herstellen voeren we schoenreparaties niet zelf uit. Hiervoor werken we samen met een aantal betrouwbare partners, die wij speciaal geselecteerd hebben.

Werkwijze schoenen repareren 

Als u uw schoenen wilt laten repareren, brengt u ze gewoon even langs bij een van onze servicepunten. Daar nemen wij ze in en u ontvangt een ontvangstbevestiging als bewijs dat u ze heeft ingeleverd. Na een paar dagen zijn uw schoenen gereed en kunt ze weer ophalen. Makkelijk toch?

Wilt u meer weten over schoenen repareren? Neem dan gerust contact met ons op. Kom langs bij onze stomerij in Helden-Beringe of een van onze servicepunten. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening.