Waterbedhoezen reinigen 

Een waterbed is voor de één een verademing, terwijl de ander het niets vindt. Soms ligt dat aan de mate van stabilisatie: op een niet-gestabiliseerd waterbed worden sommige mensen zelfs zeeziek! De temperatuur van een waterbed vinden de meeste mensen wel aangenaam. Want het water in een waterbed wordt verwarmd omdat het lichaam anders teveel afkoelt.

Een vervelend gevolg van de constante verwarming van een waterbed is wel dat sommige mensen relatief veel transpireren. En de buitenkant van een waterbed is natuurlijk gemaakt van waterdicht materiaal, dat geen vocht opneemt. Als gevolg daarvan blijft alle vocht achter in het textiel van de hoes. Een goede reden om een waterbedhoes te reinigen.

 

Laat ons uw waterbedhoes reinigen, en u kunt weer gezond genieten van uw welverdiende nachtrust. Uw waterbedhoes wordt gegarandeerd weer helemaal schoon, verlost van vlekken en nare geurtjes. Dankzij onze professionele werkwijze en machines hoeft u niet bang te zijn voor vervorming of krimp. Wanneer wij uw waterbedhoezen reinigen worden ze weer helemaal als nieuw.

Wilt u meer weten over waterbedhoezen reinigen? Neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze stomerij in Helden-Beringe of bij een van onze servicepunten.