Vlaggen en vaandels laten reinigen 

Een vlag of vaandel met uw logo is een uitstekende manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Fraaie wapperende vlaggen aan een vlaggenmast voor uw bedrijfspand vormen een mooi visitekaartje. Dan is het wel zaak dat deze hun mooie, representatieve uitstraling blijven behouden

Laat uw vlag of vaandel professioneel reinigen 

Onder invloed van de buitenlucht, die vervuild is met roet, rook en andere vuildeeltjes, worden vlaggen vaak vies. Door de wind en de zon nestelen deze vlekken zich diep in de stof van de vlaggen. En omdat vlaggen meestal van kunststofvezels of van een combinatie van verschillende soorten vezel zijn gemaakt, gaat het reinigen van vlaggen in een reguliere wasmachine meestal niet goed. Van Hal Stomerij uit Limburg is gespecialiseerd in het reinigen van uw vlag of vaandel. Wij reinigen op een professionele wijze al uw textiel.

Waarom bij Van Hal Stomerij?  

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en vergaande kennis over het reinigen van vlaggen en vele andere bijzondere producten van textiel. Dankzij onze professionele apparatuur en onze deskundige medewerkers kunt u het reinigen van uw vlaggen met een gerust hart aan ons overlaten. Uw vlaggen worden weer als nieuw en gaan bovendien een stuk langer mee.

 

Wij zijn al jaren en begrip in de regio Limburg en een gedeelte van Brabant. Wij hebben al vele klanten tevreden mogen maken met onze service. Onze service is erg breed, van het reinigen van gordijnen en textiel tot het brandwerend maken van textiel. Naast onze locatie in Helden-Beringe in Limburg zijn er ook meer dan 150 servicepunten aangesloten waar u terecht kunt om al uw textiel naartoe te brengen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op!

Uw vlaggen en vaandels laten reinigen?

Zoek een servicepunt in de buurt