Uw Gordijnen reinigen in Vossemeren 

Ook in Vossemeren kunt gebruik maken van de gordijn ophaalservice van Van Hal.

Zelf uw gordijnen reinigen is niet bepaald een fijn klusje. Echter wij helpen u hier graag bij!

 

Woont u in de omgeving van Vossemeren en wilt u uw gordijnen professioneel laten reinigen? Van Hal Stomerij haalt uw gordijnen bij u op en brengt ze na grondige reiniging weer netjes bij u thuis. Geen gedoe en zonder een hoop geregel.

Waarom gordijnen professioneel laten reinigen? 

Bij het wassen van uw eigen gordijnen komt een hoop kijken. Zo moeten de gordijnen om mee te beginnen in uw wasmachine passen. Mochten uw gordijnen passen, dan is nog de kans groot dat deze gekreukt uit de wasmachine komen. Het strijken van uw gordijnen is zeker geen pretje om zelf te doen. Het kan ook goed mogelijk zijn dat uw gordijnen helemaal niet in de wasmachine passen en dat deze gestoomd dienen te worden. Zoals u ziet, een hoop werk met een grote kans op niet het gewenste resultaat. Laat dit werk daarom uit handen nemen door een professional, de servicepunten van Van Hal Stomerijen zijn allen zeer vakbekwaam.

Houd uw gordijnen langer mooi 

Voor het behoud van de levensduur en kwaliteit van uw gordijnen is het verstandig om deze eens per twee tot drie jaar te laten reinigen. Het beste kunt u uw gordijnen laten reinigen door een professional. Hiermee voorkomt u dat uw gordijnen eventueel gaan kreuken of krimpen. Niet ieder materiaal kan immers zomaar uitgewassen worden. Onze professionals kiezen daarom vrijwel altijd voor het stomen van gordijnen. Hierdoor worden uw gordijnen grondig gereinigd, zonder dat deze het gevaar lopen te gaan kreuken. U wilt toch immers geen gekreukte gordijnen in uw huis hangen?

De voordelen van het professioneel laten reinigen van uw gordijnen: 

- Geen last van krimp of schade

- Langere levensduur van uw gordijnen en/of vitrages

- Een betere hygiëne in uw woon- en leefklimaat

- Geen gedoe met grote lappen stof in uw wasmachine

- Niet zelf gordijnen strijken

Wat zijn de verplaatsingskosten? 

De kosten voor verplaatsing hangen volledig af van de optie die u kiest. De verschillende opties worden verderop uitvoerig besproken. Kosten voor transport zijn altijd vooraf in overleg met u, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Hoe kan ik mijn gordijnen laten reinigen door van Hal? 

Wanneer u de keuze heeft gemaakt uw gordijnen professioneel te laten reinigen in onze stomerij heeft u drie opties.

 

Optie 1

U kunt kiezen voor de complete gordijnen reinigings service aan huis. Dit houdt in dat we uw gordijnen bij u thuis af komen halen en weer netjes bij u thuis afleveren. U wordt hierin volledig ontzorgd. Wij verwijderen voor u de haakjes uit uw gordijnen, reinigen uw gordijnen grondig en plaatsen de haakjes weer terug. Vervolgens brengen wij uw gordijnen terug en hangen we de gordijnen bij u thuis weer in de rails. De dag en het tijdstip waarop het afhalen en terugbrengen plaatsvindt zal altijd in overleg met u tot stand komen.

 

Optie 2

U kunt er ook voor kiezen om de gordijnen uitsluitend bij u thuis op te laten halen. Het is dan van belang dat op het moment van afhalen de gordijnen klaar staan in zakken. De haakjes dient u in dit geval zelf te verwijderen om schade te voorkomen. Wanneer uw gordijnen grondig zijn gereinigd worden ze bij u teruggebracht en kunt u ze zelf weer ophangen.

 

Optie 3

Een derde optie is dat u zelf de gordijnen wegbrengt naar één van onze servicepunten in Nederland. Ook bij deze optie dient u zelf de haakjes uit uw gordijnen te verwijderen ter voorkoming van schade. Wanneer uw gordijnen zijn gereinigd krijgt u daarvan bericht. U kunt vervolgens zelf uw gordijnen weer afhalen bij het desbetreffende servicepunt. U vindt de dichtstbijzijnde servicepunten op deze pagina.

 

 

Wilt u uw gordijnen laten reinigen door de professionals van Van Hal Stomerij? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in!

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..