Uw gordijnen laten reinigen in Lommel 

Gordijnen reinigen is een hele klus. Zeker wanneer u gordijnen hebt hangen bij meerdere ramen. Maar het hoeft niet zo’n groot karwei te zijn als u nu denkt. Wanneer u in de omgeving van Lommel woont biedt van Hal stomerij namelijk een dienst waarbij uw gordijnen bij u thuis worden opgehaald en na reiniging weer bij u worden thuisgebracht! Op die manier heeft u er totaal geen omkijken naar en heeft u toch weer stralend schone gordijnen!

Waarom zou ik mijn gordijnen professioneel laten reinigen? 

Tijd speelt hierin een grote rol. Maar ook het écht grondig reinigen wordt over het algemeen beter gedaan door een professional dan wanneer u het zelf zou doen. Dit heeft te maken met de manier van reinigen. Een professionele stomerij gebruikt daarvoor bepaalde technieken en machines die voor een consument niet mogelijk zijn. Daarnaast brengt een stomerij als van Hal jaren aan ervaring mee, waardoor zij precies weet hoe ze op iedere situatie dientvan te reageren.

 

Wanneer u zelf uw gordijnen gaat wassen kunt u tegen verschillende problemen aanlopen. Het is voor het behoud van de levensduur en kwaliteit van uw gordijnen verstandig om deze eens per twee tot drie jaar, liefst door een professional, te laten reinigen. Hiermee voorkomt u dat uw gordijnen eventueel gaan kreuken of krimpen. Het is immers zo dat niet ieder materiaal zomaar uitgewassen kan worden. Onze professionals kiezen daarom vrijwel altijd voor het stomen van gordijnen. Hierdoor worden uw gordijnen grondig gereinigd, zonder dat u het gevaar loopt dat ze gaan kreuken. U wilt toch immers geen gekreukte gordijnen in uw huis hangen?

De voordelen van het professioneel laten reinigen van uw gordijnen: 

- Geen last van krimp of schade

- Langere levensduur van uw gordijnen of vitrages

- Een betere hygiëne in uw woon- en leefklimaat

- Geen gedoe met grote lappen stof in uw wasmachine

- U hoeft uw gordijnen zelf niet te strijken

Wat zijn de verplaatsingskosten? 

Er zijn drie verschillende mogelijkheden voor het laten reinigen van uw gordijnen, wetende full-service, haal- en brengservice of zelf afleveren.

 

Full-service

Wanneer u kiest voor full-service komen wij uw gordijnen bij u thuis afhalen en hangen we ze, na reiniging, weer in de rails. De kosten hiervoor worden bepaald op basis van de afstand die onze chauffeurs hiervoor af dienen te leggen. Deze kosten zullen we trachten zo laag mogelijk te houden en vinden altijd plaats in overleg met u. U zult middels telefonisch contact precies op de hoogte gehouden worden van het traject en de kosten die daaraan verbonden zijn.

 

Haal- en brengservice

U kunt er ook voor kiezen om de gordijnen bij u thuis klaar te zetten in zakken bij uw voordeur. Het is in dit geval van groot belang dat ook de haakjes reeds zijn verwijderd. Onze chauffeurs plannen dan een dag en tijdstip met u in waarop ze de gordijnen komen afhalen. Zodra ze zijn gereinigd krijgt u daarvan bericht en worden de gordijnen weer bij u tijd afgeleverd. U dient uw gordijnen in dit geval zelf weer op te hangen.

 

Zelf afleveren

Wanneer u ervoor kiest de gordijnen zelf af te leveren, kunt een een servicepunt selecteren waar u uw gordijnen naartoe brengt. U krijgt bericht zodra uw gordijnen gereinigd zijn en klaar liggen om door u opgehaald te worden. Ook in dit geval dienen haakjes op voorhand te zijn verwijderd.

 

 

Wilt u uw gordijnen laten reinigen door van Hal Stomerij? Of ontvangt u graag wat meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in!

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..