Strijken 

Ondanks dat niet iedereen overtuigd is van het nut van strijken, is vrijwel iedereen het erover eens dat een gekreukte broek, overhemd of pak niet professioneel staat. Maar dat geldt niet alleen voor kleding: ook ander textiel heeft nu eenmaal een betere uitstraling als het strak op tafel ligt of kreukvrij in de kast hangt. Strijken is vaak de enige oplossing hiervoor.

Strijken niet leuk? 

Maar wat nu als strijken niet meer gaat? Of als u, zoals heel veel mensen met u, gewoon een hekel heeft aan strijken? Laat dan uw textiel reinigen door Van Hal Stomerij. Want bij ons zit strijken bij de prijs inbegrepen! Of u nu uw pantalon, beddengoed, kostuum of tafellaken door ons laat reinigen, u krijgt het behalve schoon ook onberispelijk gestreken weer terug. En speciaal voor uw overhemden kunt u gebruik maken van onze overhemdenservice.

Wilt u meer weten over wasgoed strijken? Neem dan gerust contact met ons op. Kom langs bij onze stomerij in Helden-Beringe of een van onze servicepunten. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening.