Matras laten reinigen 

Matras laten reinigen door van Hal Stomerij?

Matras reinigen 

Uw beddengoed maakt u ongetwijfeld elke week wel schoon, maar vaak wordt het matras door mensen overgeslagen. Het beddengoed neemt niet alle vochtverliezen op, waardoor het matras een gedeelte van dit vocht absorbeert. Denk daarbij ook aan schimmels en bacteriën die hier achterblijven, dit wilt u liever niet. U kunt uw matras zelf reinigen, maar het is ook goed mogelijk om dit door ons te laten doen.

Waarom uw matras laten schoonmaken? 

Een matras stofzuigen of in de sop zetten is eenvoudig zelf te doen, alleen ga je dan vooral met de buitenkant van het matras aan de slag. De binnenkant, daar waar ook de huisstofmijten zitten genesteld, ga je hiermee niet bestrijden. Matrassen gaan doorgaan lang mee en dat maakt een mastras ook een ideale plek voor bacteriën en huisstofmijten. Ook virussen krijgen de kans om zich beter te ontwikkelen in een matras. Het is prettig en vooral ook gezond om te slapen in een schoon en hygiënisch bed. Bij Van Hal Stomerij kunt u daarom uw matras professioneel laten reinigen.

 

Wij komen bij uw woning langs en zijn uw stomerij aan huis. Wij reinigen het matras van top tot teen en zorgen ervoor dat u weer volledig kunt genieten van uw slaaprust op een schoon en goed matras.

Waarom bij van Hal stomerij? 

Wij zijn al jaren en begrip in de regio Limburg en Noord-Brabant en hebben al vele klanten tevreden mogen maken met onze service. Onze service die erg breed is en van gordijnen reinigen gaat tot het brandwerend maken van textiel. Wij hebben ons in 1979 gevestigd in Helden-Beringe en zijn een betrouwbare partner.

 

Naast onze locatie in Helden hebben we inmiddels ook 150+ servicepunten aangesloten waar u terecht kunt om al uw (bedrijfs)kleding, beddengoed, hoezen en al uw andere textiel producten kunt bezorgen. Wij halen deze wekelijks op en reinigen deze. Daarbij gaan we zorgvuldig en vakkundig om met uw kostbare textiel. Ben je benieuwd naar wat van Hal voor jouw matras kan betekenen neem dan contact met ons op.

Zoek een servicepunt bij u in de buurt