Matrashoezen reinigen 

Veel mensen gebruiken een onderlaken of hoeslaken ter bescherming van hun kostbare matras. Deze beschermt het matras en zorgt daarnaast voor meer slaapcomfort door het zachte materiaal en de absorberende en ventilerende werking. Sommigen gebruiken zelfs een hoeslaken over een molton onderlaken, waardoor het bed altijd heerlijk droog aanvoelt.

Toch kan het gebruik van een onderlaken of hoeslaken niet voorkomen dat transpiratievocht en huismijt doordringt in de matrashoes. En wie opgroeiende kinderen heeft, weet dat als ze net zindelijk zijn een ongeluk in een klein hoekje zit. Uw matrashoezen reinigen is daarom een goede keus. Behalve vuil en vlekken worden ook nare geurtjes verwijderd, zodat u weer kunt genieten van een ongestoorde nachtrust.

 

Wanneer u ons uw matrashoezen laat reinigen, bent u verzekerd van een perfect gereinigd bed in alle opzichten. Het vuil kan niet meer doordringen in het matras of in het onder- of hoeslaken, wat goed is voor uw gezondheid. Dankzij onze professionele werkwijze en machines heeft u geen last van vervelende vervorming of krimp, waardoor de matrashoezen niet meer goed passen. Wanneer wij uw matrashoezen reinigen worden ze weer als nieuw.

Wilt u meer weten over matrashoezen reinigen? Neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze stomerij in Helden-Beringe of bij een van onze servicepunten.