Dekbed stomen 

Een dekbed grondig schoonmaken wordt nogal eens overgeslagen. Het dekbed past vaak niet goed in de wasmachine en veel mensen vinden het wassen van dekbedovertrek wel voldoende. Toch is het van weldegelijk belang om je dekbed één keer per 6 maanden goed te reinigen. Met het grondig reinigen van een dekbed worden namelijk schimmels, bacteriën en huisstofmijten verwijderd. Zo kunt u weer slapen onder een fris en schoon dekbed.

Laat uw dekbed professioneel reinigen en stomen door van Hal Stomerij uit Limburg

Dekbed laten reinigen 

Nu kunt u uiteraard uw dekbed zelf reinigen, maar dan zit u bijvoorbeeld met het bovenstaande issue. Vaak is de wasmachine en droger te klein voor een dekbed, waardoor het dekbed niet goed kan worden gereinigd. Het dons gaan aan elkaar vastzitten of begint te krimpen. Dit wil je natuurlijk voorkomen bij het reinigen van een dekbed.

 

Het is heel eenvoudig om het reinigen van uw dekbed uit te besteden. U kunt bij één van onze 160 servicepunten terecht met uw dekbed waarbij deze voor u van top tot teen wordt gereinigd. Een schoon dekbed slaapt veel prettiger en is daarbij ook een stuk gezonder, doordat u de bacteriën, schimmels en huisstofmijt geen kans geeft.

 

Er zitten wel verschillen in de manier van reinigen van uw dekbed. Zo zijn wollen dekbedden absoluut niet geschikt voor de wasmachine, gaat dit bij donzen dekbedden in veel gevallen nog wel goed en zou dit bij synthetische dekbedden geen problemen op dienen te leveren. Een wollen dekbed moet altijd chemisch worden gereinigd (gestoomd) in een stomerij. Indien u een wollen dekbed zelf gaat wassen, dan krimpt en vervilt de stof waardoor het dekbed onbruikbaar wordt. Wilt u gaan voor een goede stoombeurt en zoveel mogelijk risico vermijden, kunt u altijd uw dekbed bij ons grondig laten stomen en reinigen.

Dekbed reinigen in Limburg of Brabant 

Hieronder kunt u uw postcode invoeren. Vervolgens vindt u daar de dichtsbijzijnde locaties om uw dekbed te laten reinigen. Onze chauffeurs rijden door heel Limburg en een groot gedeelte van Noord-Brabant, dus grote kans dat u een geschikt servicepunt vindt. Wij zijn al 50 jaar een begrip in de regio en zijn uit op de best mogelijke service voor al onze klanten. En eerlijk is eerlijk daar slagen wij tot nu toe zeer vaak in.

Zoek hier uw servicepunt in Limburg of Brabant