Banken en fauteuils reinigen 

Een mooie bank is meestal een van de grootste elementen in uw interieur. Vaak is dit een eyecatcher in de woonkamer. De aanwezigheid van een schone, nette en mooie bank garandeert de juiste basis voor een fris interieur. Een vuile bank met vlekken en kringen is nou juist datgene wat u niet wilt. Is uw bank door de jaren heen vuil geworden en wilt u graag weer een frisse en schone bank? Laat uw bank reinigen in plaats van vervangen. Wij zorgen ervoor dat uw bank er weer als nieuw ziet. Uw bank kan weer zo jaren mee!

Kan ik mijn bank zelf schoonmaken? 

Vaak krijgen wij de vraag van klanten of ze ook hun bank of fauteuil zelf kunnen schoonmaken. Bij het zelf doen grijpen mensen vaak naar de verkeerde middelen. Denk hierbij aan een stoomreiniger, wasmiddelen of andere schoonmaakmiddelen. Dit gaat vaak niet goed, waardoor er vreemde kringen in de bank komen. Vaak worden de vlekken alleen maar groter en erger. Wij raden het dan ook af om zelf aan de slag te gaan met het boenen en poetsen op de bank. Het voorkomen van grotere vlekken is beter dan genezen.

Hoe krijg ik mijn bank dan schoon? 

Bij Van Hal Stomerij weten we precies wat we wel en niet moeten doen. Wij weten alles van de soorten stoffen, vlekken en reinigingsmethoden. Elke vlek kunnen we onder handen nemen. U kunt bij ons uw fauteuil of bank laten reinigen voor een fractie van de kosten van de nieuwprijs van uw bank.

 

Wij reinigen complete bankstellen en fauteuils, ook als er geen losse kussens in zitten of als de bekleding er niet af te halen is. Om uw stoffen bank mooi, schoon en fris te houden is het belangrijk dat uw bank goed wordt onderhouden. De specialisten van Van Hal Stomerij weten precies wat ze wel en niet moeten doen met uw bank. Wij raden het dus af om zelf te gaan rommelen met allerlei schoonmaakmiddelen en laat uw bank professioneel reinigen door Van Hal Stomerij. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het reinigen van eetkamerstoelen, love seats en hockers.

Service aan huis 

Wij komen aan huis voor het ophalen van gordijnen, tapijten, matrashoezen, matrassen en ook meubels zoals banken en fauteuils. Bij meubelreiniging wordt het meubelstuk thuis opgehaald, reinigen wij het meubel voor u en brengen we het vervolgens weer bij u thuis. Zo kunt u weer genieten van uw schone en frisse meubels.

Een gezond interieur 

Door onze professionele reiniging ziet uw bank er niet alleen weer mooi uit, ook stof, vuil, stofmijt en pollen zullen uit uw meubels worden verwijderd. Door het verwijderen van deze bacteriƫn wordt er weer gezorgd voor een fris en gezond leefklimaat in uw woning.

Uw bank of fauteuil professioneel laten reinigen?

neem contact op met Van Hal Stomerij