Tafellakens laten reinigen 

Lekker tafelen aan een feestelijk gedekte eetkamertafel maakt extra veel indruk met een schoon tafellaken. Smetteloos wit of juist een andere kleur, om een accent aan te brengen: met een tafellaken wordt eten vanzelf een feest. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Samen eten aan een tafel verbindt en is goed voor het gezamenlijk gevoel.

Professioneel en vakkundig 

Het vervelende is dat een tafellaken vaak niet heel erg lang schoon blijft. Meestal is één maaltijd al genoeg om het tafellaken te veranderen in een verzameling vervuilde vlekken. En alsof dat nog niet erg genoeg is, zijn de vlekken in een tafellaken vaak erg moeilijk te verwijderen. Verse jus d’orange, tomatensaus van de spaghetti, jus van draadjesvlees: allemaal heerlijk, maar krijg de vlekken er maar eens uit! Laat daarom uw tafellaken professioneel en vakkundig reinigen door Van Hal Stomerij.

Uw tafellaken wordt weer brandschoon 

In de eerste plaats zorgen wij ervoor dat uw tafellaken weer brandschoon wordt. Wit wordt weer stralend wit, alsof u het tafellaken net uit de verpakking haalt. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw tafellaken perfect gestreken en gevouwen wordt. Dankzij onze vakkundige aanpak en professionele apparatuur heeft u uw tafellaken in een mum van tijd weer helemaal schoon terug.

Van Hal Stomerij  

Van Hal Stomerij is een toonaangevend textielreinigingsbedrijf in de regio Limburg en Noord-Brabant. Naast onze stomerij in Helden-Beringe hebben we inmiddels ook 150+ servicepunten aangesloten waar u terecht kunt om al uw tafellaken, kleding en beddengoed in te leveren. Wij halen deze wekelijks op en reinigen het voor u. Daarbij gaan we uiteraard zorgvuldig te werk met uw kostbare textiel. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wilt u meer weten over het reinigen van een tafellaken? Neem dan gerust contact met ons op.