Tafellakens 

Lekker tafelen aan een feestelijk gedekte eetkamertafel maakt extra veel indruk met een schoon tafellaken. Smetteloos wit of juist een andere kleur, om een accent aan te brengen: met een tafellaken wordt eten vanzelf een feest. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Samen eten aan een tafel verbindt en is goed voor het gezamenlijk gevoel.

Het vervelende is dat een tafellaken vaak niet heel erg lang schoon blijft. Meestal is één maaltijd al genoeg om het tafellaken te veranderen in een verzameling vervuilde vlekken. En alsof dat nog niet erg genoeg is, zijn de vlekken in een tafellaken vaak erg moeilijk te verwijderen. Verse jus d’orange, tomatensaus van de spaghetti, jus van draadjesvlees: allemaal heerlijk, maar krijg de vlekken er maar eens uit! Laat daarom uw tafellaken reinigen door Van Hal Stomerij.

 

In de eerste plaats zorgen wij ervoor dat uw tafellaken weer brandschoon wordt. Wit wordt weer stralend wit, alsof u het tafellaken net uit de verpakking haalt. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw tafellaken perfect gestreken en gevouwen wordt. Dankzij onze vakkundige aanpak en professionele apparatuur heeft u uw tafellaken in een mum van tijd weer helemaal schoon terug.

Wilt u meer weten over een tafellaken reinigen? Neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze stomerij in Helden-Beringe of bij een van onze servicepunten.