Meubelkussens reinigen 

Heeft u zelf wel eens geprobeerd om bankkussens te reinigen, voor het bankstel bij u in de huiskamer of voor in de caravan of boot? Dan weet u dat dit een bijzonder lastige klus kan zijn. Helemaal als u de hoezen niet kunt afnemen, want deze zijn daarna vaak heel moeilijk weer in de juiste vorm te krijgen. En wat dacht u van die grote kussen die niet eens in uw wasmachine passen? Bovendien zijn kussens vaak gemaakt van materiaal dat alleen op een speciale manier behandeld mag worden.

Daarom is meubelkussens reinigen in de meeste gevallen een klus die u het beste uitbesteedt aan een professional. Zoals Van Hal Stomerij in Helden-Beringe. Graag reinigen wij uw meubelkussens in alle soorten en maten. Behalve dat het hygiƫnisch gezien beter is, zorgen schone kussens voor een fris binnenklimaat en een verzorgde uitstraling.

 

We snappen dat u de kussens voor uw bankstel, caravan of boot zo snel mogelijk weer terug wilt. Wanneer u deze professioneel en grondig laat reinigen door Van Hal Stomerij kunt u daarom rekenen op onze haal- en brengservice. Wilt u uw meubelkussens zelf langsbrengen en weer ophalen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over meubelkussens reinigen? Neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze stomerij in Helden-Beringe of bij een van onze servicepunten.