Zoeken 

Er zijn 67 resultaten gevonden voor ''.

Spoedservice

Spoedservice

Gordijnen wassen en reinigen

Bij Van Hal Stomerij kunt u op een professionele wijze uw gordijnen laten reinigen. Wij zijn de gordijnen reinigingsspecialist van Limburg!

Moeilijke vlek behandeling

Moeilijke vlek behandeling

Kleding

Bij Van Hal Stomerij kunt u al uw kleding en textiel laten stomen. Wij reinigen vakkundig alle soorten kleding. Met meer dan 150 servicepunten in Limburg en Noord-Brabant kunt u overal uw kleding laten brengen. Wij reinigen professioneel al uw textiel!

Kleding repareren en verstellen

Wilt u uw kleding repareren of verstellen? Dan bent u bij Van Hal Stomerij aan het juiste adres. Wij kunnen alle soorten reparaties en veranderingen aan aan uw textiel doen!

Tapijten en vloerkleden

Wilt u vlekken laten verwijderen uit uw vloerkleed of tapijt? Dan bent u bij Van Hal Stomerij uit Limburg aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw vloerkleed of tapijt weer als nieuw wordt! Meer dan 150 servicepunten in heel Limburg en Noord-Brabant.

Wasgoed

Wilt u uw wasgoed professioneel laten reinigen? Dan bent u bij Van Hal Stomerij uit Limburg aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het reinigen van al uw textiel. Met meer dan 150 servicepunten in Limburg en Noord-Brabant!

CERCLEAN® certificaat voor van Hal Stomerij

Zaterdag 24 maart jl. werden tijdens de NETEX Workshopdag het CERCLEAN® certificaat uitgereikt aan van Hal Stomerij.

Strijken

Strijken