Gordijnen reinigen - nu 10% korting 

Het voorjaar staat voor de deur. Het is weer tijd om de boel lekker op te frissen! Profiteer nu van 10% korting als u uw gordijnen door ons laat reinigen.

 

Gordijnen en vitrages bepalen voor een belangrijk deel de sfeer in uw interieur. Daarbij is uw raamdecoratie een kostbare investering die het waard is om beschermd te worden. Want deze beeldbepalende elementen zijn kwetsbaarder dan u misschien denkt! De meeste gordijnen en vitrages worden immers dag in, dag uit blootgesteld aan direct zonlicht, dat daardoor elke dag inwerkt op het textiel. Bovendien hangen ze vaak boven een radiator. De opstijgende warme lucht neemt stofdeeltjes mee, die zich vervolgens op de gordijnen en vitrages vastzetten.

Daarom is het belangrijk om uw gordijnen en vitrages regelmatig professioneel te laten reinigen. Wij adviseren dit elke 2 tot 3 jaar te laten doen, zodat u nog lang van uw kostbare raamdecoratie kunt genieten.

De voordelen op een rijtje:

• Geen last van krimp of andere schade

• Aanzienlijk langere levensduur van uw gordijnen en vitrages

• Goed voor de hygiëne in uw woon- en leefklimaat

• Geen gedoe met grote lappen stof in wasmachine of op strijkplank

Geef krimp geen kans 

Geef krimp geen kans en laat uw raambekleding professioneel reinigen door de gordijnen specialist. Met onze kennis en ervaring hebben wij een werkwijze opgezet die garant staat voor de kwaliteit van de behandeling. U kunt uw gordijnen zelfs door ons laten afhalen en weer ophangen. Daarnaast bieden we nog meer speciale behandelingen aan. En dat tegen zeer gunstige tarieven.

Gordijnen reinigen in héél Nederland 

U vindt onze stomerij op een industrieterrein in Beringe, centraal gelegen tussen Eindhoven, Nijmegen en Maastricht. Met zo’n 150 servicepunten en een eigen ophaal- en bezorgservice zijn wij de gordijnen specialist in de regio Zuidoost-Nederland.

 

Om het groeiende aantal aanvragen uit de rest van het land beter te coördineren, zijn wij een samenwerking aangegaan met collega-bedrijven. Ook voor logistieke oplossingen werken wij samen met professionele, betrouwbare partners. Daardoor kunt u uw raamdecoratie vakkundig door ons laten reinigen – waar u ook woont of gevestigd bent!

 

U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

• Wij halen en brengen uw gordijnen aan huis.

• U stuurt de gordijnen naar ons op en wij bezorgen ze hangend terug.

• U stuurt de gordijnen naar ons op en wij sturen ze terug met TNT.

• U brengt en haalt ze zelf bij onze stomerij in Beringe.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ook meteen een afspraak maken. Als u wil profiteren van 10% korting noem dan de code DDL10!

Andere behandelingen voor gordijnen 

Moeilijke vlek behandeling

Waterafstotend maken

Brandwerend maken