Fauteuilhoezen 

Een goede fauteuil is goud waard. Lekker onderuit luieren in een comfortabele stoel: er zijn vervelender dingen te bedenken. Nu zijn fauteuils er in vele soorten en maten. Maar een goede fauteuil geeft in elk geval voldoende ondersteuning en is daarmee goed voor uw rust – en dus voor uw gezondheid.

Van al dat hangen en liggen in een fauteuil kan deze behoorlijk vies worden. Zeker als het een fauteuil is die uitnodigt om er eens lekker met opgetrokken benen in te gaan zitten. Vieze schoenen laten hun sporen onherroepelijk na op de bekleding. Regelmatig uw fauteuilhoes reinigen is daarom een goed advies.

 

Wanneer wij uw fauteuilhoes reinigen, bent u ervan verzekerd dat uw fauteuil er weer als nieuw komt uit te zien. Bovendien zorgen onze professionele werkwijze en machines ervoor dat u geen last heeft van krimp of vervorming. Laat ons uw fauteuilhoes reinigen en u zit weer heerlijk!

Wilt u meer weten over een fauteuilhoes reinigen? Neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze stomerij in Helden-Beringe of bij een van onze servicepunten.