Corporate bedrijfskleding reinigen 

Het is belangrijk dat bedrijfskleding altijd in de best mogelijke staat is. Bedrijfskleding is ten slotte een waardevol middel, als het er stralend schoon uit ziet. Als werkgever wilt u dat uw werknemers er netjes uitzien en dat ze verzorgde bedrijfskleding dragen, daarbij kunnen wij u van dienst zijn. Van Hal Stomerij in Limburg heeft een complete reinigingsservice voor elk type bedrijfskleding. Wij hebben meer dan 150 servicepunten in Brabant en Limburg waar u snel en simpel uw bedrijfskleding heen kunt brengen.

Uw bedrijfskleding laten reinigen door Van Hal Stomerij?

Uw corporate bedrijfskleding professioneel laten reinigen 

Wanneer u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare wasserij voor uw bedrijfskleding, dan bent u bij Van Hal Stomerij aan het juiste adres. Het reinigen van bedrijfskleding is onze specialiteit. Dankzij onze speciale wasproces blijven de beschermende eigenschappen van bedrijfskleding behouden. Wanneer kleding niet goed gewassen wordt kan dit onveilige situaties opleveren. Zo kunnen restanten wasmiddel of oud vuil de beschermende eigenschappen van werkkleding aantasten.

 

Van Hal Stomerij in Limburg zorgt ervoor dat alle kleding weer veilig uit de was komt. Na iedere wasbeurt controleren wij de kwaliteit, zodat u er zeker van kan zijn dat uw medewerkers altijd beschikken over schone en veilige werkkleding. Uw bedrijfskleding wordt door ons, naar de frequentie die u wenst, gecontroleerd en gereinigd. Zodat uw bedrijfskleding als in de best mogelijke staat blijft.

Professioneel uw bedrijfskleding laten reinigen 

Uw bedrijfskleding is bij ons in veilige handen. Door uw bedrijfskleding professioneel te laten reinigen blijven de kwaliteit en de beschermende eigenschappen behouden. Het wassen van bedrijfskleding is iets wat grondig moet worden gedaan. Wij hebben verschillende servicepunten in Limburg en Brabant waar u uw bedrijfskleding naartoe kunt brengen. Zodra uw bedrijfskleding klaar is krijgt u direct bericht van ons. Bedrijfskleding laten reinigen in onze betrouwbare wasservice is nu wel erg gemakkelijk!

Wilt u uw bedrijfskleding professioneel laten reinigen?

Neem nu contact op met Van Hal Stomerij