Geef krimp geen kans!
077-307 24 62

Corporate Identity Beroepskleding

Onder andere medewerkers van bewakingsdiensten, taxibedrijven, hotels, banken, uitvaartondernemingen en dergelijke dragen representatieve kleding. Aan deze kleding worden doorgaans hogere eisen gesteld dan aan gewone privé-kleding. Ze wordt immers dagelijks gedragen onder vaak zeer uiteenlopende omstandigheden.

Door regelmatig onderhoud blijft het textiel in een goede conditie, doordat vuil tussen de vezels wordt verwijderd, geplet materiaal wordt losgemaakt en de stof als geheel beter blijft ventileren. Vooral op de langere termijn kunnen bijvoorbeeld vuil en (transpiratie)vlekken op het materiaal fixeren, waarna ze steeds lastiger te verwijderen zijn. Reiniging is een deel van het onderhoud wij hebben de mogelijkheid om de kleding in diverse milieu vriendelijke reinigingsvloeistoffen te reinigen wat ook de levensduur van de kleding te goede komt. Minstens even belangrijk is de afwerking van vooral de representatieve kleding. Het persen en strijken, om het kledingstuk weer mooi in model te brengen, net als nieuw.

Nieuw

Er bestaat de mogelijkheid om Uw kleding te voorzien van een permanente barcode, per medewerker per vestiging zodat het gespecificeerd kan worden gefactureerd. Per periode kunnen managementrapportages worden verstrekt.