Geef krimp geen kans!
077-307 24 62

Bedrijfskleding

Een groeiende groep bedrijven doet ook een beroep op onze bedrijfskleding wasserij voor het onderhoud van bedrijfskleding.

Enerzijds om steeds verzekerd te zijn van fraai verzorgde, schone en frisse kleding. Bij bedrijfskleding wassen is het belangrijk dat de kleuren mooi blijven en onderling niet van elkaar verschillen. Anderzijds vanwege het enorme gemak dat men ondervindt van uitbesteding van dit steeds terugkerende werk. Tevens bestaat de mogelijkheid om Uw kleding te voorzien van een barcode, zodat de kleding per medewerker per bedrijf is te traceren en overzichtelijk te factureren. 

Winkeliers, hotels, banken en beveiligingsbedrijven besteden de verzorging van hun werkkleding vaak uit. Maar ook bijvoorbeeld tandartsen en apothekers.

Een groot deel van de bij ons aangeboden bedrijfskleding bestaat uit uniformen, overals, stofjassen, t-shirts en dergelijke. Bedrijfskleding reinigen gebeurt bij ons zorgvuldig zodat de kleding langer mee gaat en uw medewerkers er altijd verzorgd uitzien.

We hebben een oplossing voor alle soorten vervuiling. We hebben de mogelijkheid om de kleding in diverse reinigingsvloeistoffen milieu vriendelijk te stomen waardoor we zeer intensieve wasbehandelingen kunnen voorkomen. Dit komt de levensduur van de bedrijfskleding ten goede.

Onze prijzen zijn gebaseerd op werkelijke reinigingskosten. U betaalt alleen voor de kleding die daadwerkelijk vervuild is, en dus niet voor de kleding die op het schap ligt. U bent op lange termijn voordeliger uit wanneer u de kleding zelf aanschaft. Wij werken dan ook nauw samen met leveranciers van bedrijfskleding die u van gedegen advies kunnen voorzien bij de aanschaf van nieuwe bedrijfskleding. Desgewenst voorzien van uw bedrijfslogo.