Geef krimp geen kans!
077-307 24 62

Van Hal Stomerij verleent medewerking aan RTL4 programma Mijn Leven in Puin

 

In maart 2013 heeft van Hal Stomerij medewerking verleend aan een van de afleveringen van Mijn Leven in Puin.

Belangeloos hebben zij in een zeer kort tijdsbestek de was verzorgd van een van de deelnemers van het programma. Kleding en ook ander woontextiel werd voor de heer in kwestie weer helemaal fris gewassen en gestreken teruggeleverd. Want in een opgeruimd huis, hoort natuurlijk ook schoon en fris textiel.

Het was een mooie ervaring om hier aan te mogen meewerken. De man die in dit programma te zien was, is enkele weken na de uitzending nog op bezoek geweest in de stomerij met een bloemetje en een fles wijn om van Hal te bedanken voor de medewerking.

 Van Hal Stomerij werd daags voor de opname door de programmamakers gebeld met het verzoek om mee te werken aan de betreffende aflevering. In de aflevering is Marij, een van de chauffeuses van Van Hal Stomerij tweemaal te zien geweest, zowel bij ophalen als bij het terugbezorgen van de was. 

 

 

Mijn Leven in Puin is een programma waarbij Peter van der Vorst hulp bied aan verwoede verzamelaars. Na het ontvangen van een de noodkreet van een dierbare van de verzamelaar komt Peter samen met het team deskundigen van Mijn Leven in Puin in actie. Met een videoboodschap probeert Peter de hamsteraar over te halen om mee te doen. Hij of zij krijgt de keuze om binnen enkele dagen afstand te doen van de jarenlang verzamelde spullen. Dit onder begeleiding van een psychologe en een Organizer.