Geef krimp geen kans!
077-307 24 62

Lid van de NETEX

Van Hal Stomerij is aangesloten bij de NETEX, de Nederlandse vereniging van Textielreinigers.

Wat is NETEX?  

De NETEX is de brancheorganisatie voor stomerijen waarbij zeker 60% van de Nederlandse stomerijen is aangesloten. De vereniging heeft als doel de kwaliteit van de dienstverlening van de aangesloten leden te bevorderen. NETEX neemt dan ook regelmatig initiatief tot onderzoeken om de kwaliteit van de processen te blijven verbeteren. En de vereniging verzorgt ook opleidingen voor de aangesloten stomerijen. Kortom, het NETEX logo staat garant voor kwaliteit!

NETEX Kwaliteitsgarantie

Van Hal Stomerij is in het bezit van een Kwaliteitsgarantiecertificaat en een Milieucertificaat. Een kwaliteitsgarantie gecertificeerde textielreiniger wordt intensief gecontroleerd door een extern, onafhankelijk bureau, die allerlei metingen en onderzoeken verricht. Zo wordt gekeken of de textielreiniger volgens strikte regels/normen en milieubewust functioneert. Daarnaast worden ook de werkplek en installaties beoordeeld op juiste handhaving en inrichting. Als een stomerij voldoet aan de regels/normen komt zij in aanmerking voor het NETEX Kwaliteitsgarantiecertificaat. Het NETEX Kwaliteitsgarantiecertificaat is, naast het NETEX Milieucertificaat, een extra bekroning voor een textielreiniger die haar onderneming runt op een zeer professionele en duurzame manier.

Onafhankelijke Klachten Behandeling

Heeft u een geschil met een stomerij en komt u er samen niet uit? Indien de stomerij is aangelsoten bij de NETEX, dan kunt u een beroep doen op het OKB (Onafhankelijke Klachten Behandeling) van NetexCare.

Wilt u meer weten over NETEX, kijk dan op: www.netex.nl