Geef krimp geen kans!
077-307 24 62

Green Earth Cleaning


Sinds augustus 2013 is er bij ons een reinigingsmethode beschikbaar die écht milieuvriendelijk is. GreenEarth® Cleaning. Reinigen met GreenEarth® houdt in dat alle gebruikte middelen volledig biologisch afbreekbaar zijn. Dat heeft naast het duidelijke voordeel voor het milieu, ook een aantal voordelen voor u:

Geen stomerijgeur meer aan uw kleding

Uw kleding ruikt als nieuw en is weer brandschoon! Geen slijtage door het reinigen want door het gebruik van biologische middelen slijt uw kleding veel minder snel. Uw kleding blijft langer in model en gaat aanzienlijk langer mee!

Zachte, kreukherstellende kleding

De hardheid van agressieve synthetische reinigingsmiddelen is niet meer aanwezig; uw kleding voelt zijdezacht aan en is makkelijk te strijken!

Goed voor uw huid

Geen reactie meer op allerlei ongezonde reinigingsproducten. Wij reinigen puur natuur op de GreenEarth® manier: goed voor uw kleding en goed voor uw huid.

LICENTIE

Om met GreenEarth® te mogen reinigen moet een stomerij gelicentieerd zijn. Wij behoren samen met 7 andere stomerijen in heel Nederland tot een selecte groep kwaliteitsbedrijven die ver voorop lopen op het gebied van écht milieuvriendelijk reinigen.

Op dit moment zijn wij een GreenEarth® Cleaning On Request stomerij. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk maar nog niet alle aangeboden goederen volgens de nieuwe methode reinigen. Maar indien u dit verzoekt bij het afgeven van uw kleding, wordt deze behandeling wel gegarandeerd.

Wilt u meer weten? Kijk dan op de pagina van Green Earth Nederland.

Of bekijk het filmpje over GreenEarth® Cleaning: