Geef krimp geen kans!
077-307 24 62

Service voor interieurzaken

Heeft u het wel eens meegemaakt dat een klant bij u terugkomt in de winkel om dat haar/zijn gordijnen gekrompen zijn nadat ze ze zelf hebben gewassen of zelfs nadat ze terug zijn gekomen van de stomerij? Navraag bij collega’s in uw branche leverde op dat mensen huiverig zijn de gordijnen te reinigen, zelfs om ze uit te besteden bij een stomerij. En ook blijkt dat de opgedane ervaringen in het verleden niet altijd even rooskleurig zijn.

Wij menen een positieve bijdrage te kunnen leveren en onze klanten een gevoel van vertrouwen te kunnen geven als ze de reiniging van hun gordijnen en vitrages aan ons uitbesteden. Dat kan rechtstreeks maar dat kan natuurlijk ook via u, want bij u hebben ze al een vertrouwd gevoel. Onze ervaring is dat dit een goede basis is voor een serieuze en betrouwbare samenwerking. Wij willen u in een persoonlijk gesprek hier graag meer over vertellen.

Afhalen en ophangen behoort tot de mogelijkheden, alsmede het oprekken van reeds gekrompen gordijnen. Het grote voordeel van onze samenwerking is dat u uw klanten een extra service kunt bieden. U wordt voor uw moeite en bemiddeling beloond. Het schept geen enkele verplichting.

Wilt u meer weten over deze mogelijkheid tot samenwerken, belt u dan 077-3072462 en vraag naar dhr. A. van Hal of u kunt een mail sturen naar alex@vanhalstomerij.nl. Dan nemen wij contact met u op.