Geef krimp geen kans!
077-307 24 62

De gordijnenspecialist!

Onze specialisatie is het reinigen van alle soorten gordijnen en vitrages.

Ons bedrijf is bijzonder goed uitgerust voor reiniging van deze sfeerbepalende interieurstoffen. En daarmee onderscheiden wij ons meteen van onze collega stomerijen.

Naast ons hypermoderne machinepark en expertise hebben wij de beschikking over een speciale gordijnentafel die we inzetten bij de opmaak en nabehandeling.

Waarom en hoe vaak gordijnen reinigen

Gordijnen en vitrages zijn een beeld- en sfeerbepalend element in het interieur. De meeste gordijnen en vitrages worden voortdurend blootgesteld aan direct zonlicht en hangen vaak boven warmtebronnen, zoals verwarmingsradiatoren. De zon werkt in op het textiel en opstijgende lucht neemt stofdeeltjes mee, die zich op het weefsel vastzetten.

In het belang van de hygiëne en om er langer plezier van te hebben is het raadzaam deze dan ook regelmatig te laten onderhouden. Wij adviseren u om elke 2 à 3 jaar uw gordijnen te reinigen.

Wanneer u belt om uw gordijnen te laten ophalen, kunnen wij u meteen een prijsindicatie geven. U dient dan wel te weten hoeveel m2 gordijnen u wilt laten reinigen. Dit kunt u eenvoudig berekenen door de hoogte van de gordijnen te vermenigvuldigen met de breedte van de stof, die u onder aan de zoom dient op te meten. Wij vragen u dan welke soort stof het is (bijvoorbeeld gevoerd, of in between) en daarmee kunnen we u dan meteen een richtprijs doorgeven.

( 077 – 307 24 62

Heeft u al een  afspraak gemaakt?

Dan hebben we alvast wat informatie voor u.  Haalt u de haakjes er uit voordat u ze aanlevert. Dan kunnen ze ook geen schade veroorzaken. Merk eventueel voor uzelf de plek waar het haakje zat, dat is makkelijk voor later. Voor een gering bedrag halen wij voor u de haakjes eruit en plaatsen ze er op dezelfde plek weer in terug.

U kunt ook de gordijnen zelf merken als dat nodig is. U kunt dit doen door een briefje eraan te bevestigen met een veiligheidsspeldje. Wij vervangen dit dan later door een reinigingsbestendig merkbandje.

Wanneer u in het bezit bent van een reinigingsvoorschrift of advies, dan mag u daar een kopie van meegeven met de gordijnen.

Zijn er bijzonderheden wat betreft vlekken of beschadigingen, dan kunt u dit kenbaar maken aan onze chauffeu(r)se. Hij of zij noteert dit dan meteen op het opdrachtsbevestigingsformulier.

Voor Werkwijze klik hier