Geef krimp geen kans!
077-307 24 62

Gordijnen stomen

Geef krimp geen kans!

Gordijnen en vitrages zijn een beeld- en sfeerbepalend element in het interieur. De meeste gordijnen en vitrages worden voortdurend blootgesteld aan direct zonlicht en hangen vaak boven warmtebronnen, zoals verwarmingsradiatoren. De zon werkt in op het textiel en opstijgende lucht neemt stofdeeltjes mee, die zich op het weefsel vastzetten.

In het belang van de hygiëne en om er langer plezier van te hebben is het raadzaam deze dan ook regelmatig te laten onderhouden.De laatste jaren werd de vraag naar specialisatie op het gebied van gordijnen reiniging steeds groter. Juist omdat we het hebben over een artikel dat zowel een emotionele waarde alsmede vaak een behoorlijke financiële waarde vertegenwoordigt, wilt u uw kostbare raamdecoratie niet bij een doorsnee textielreiniger onderbrengen maar bij de Gordijnen Stomerij: Wij hebben een passende reinigingsmethode voor elke stof.

Bij bijzonderheden nemen we telefonisch eerst contact met u persoonlijk op en indien nodig met de leverancier van de stof. Met de zeer specifieke apparatuur die wij hiervoor aangeschaft hebben, kunnen we u vertellen dat we krimp geen kans geven. De kans op krimp is nihil. Nadien heeft u geen last van losse naden of zomen. Mochten die tijdens de reiniging los gaan, dan worden deze kosteloos weer opnieuw vastgezet. Uw gordijnen worden professioneel gestreken, dus geen gedoe meer met die veel te grote lappen stof op een huishoudstrijkplank. Ook reparaties en veranderingen kunnen door ons uitgevoerd worden. We kunnen gordijnen brandvertragend maken. We kunnen gordijnen met Scotchgard behandelen. Uw gordijnen worden gratis opgehaald en terug bezorgd. Desgewenst komen wij bij u de gordijnen afhalen en na de reiniging ook weer terugbrengen.

Bij grote projecten worden de gordijnen, achteraf, indien nodig, ter plaatse opgestoomd om de laatste kreuk te verwijderen. Voor grote partijen, hanteren wij speciale tarieven. Voor meer informatie of een prijsopgave, belt u 077-3072462